![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pedig szertném ha ujra beirnád mert én min kérdésedre feleltem. asszem. :D de akkor te is eröltesd meg magad és válaszolj a kérédsemre és ne játsz dedosat. köszi. :D |
Quote:
|
Quote:
tehát akkor már nem azért idézöjeles a sportunk mert nem olimpiai sportág. mert nem lehet sprintelgetni közben és mert koxolunk hanem mert minnél izomsabb akarunk lenni ami szerinted nem bir sportértékkel szemben azzal ha valaki a labdát hajta. értelek. :D |
Quote:
a cél: minél nagyobbá válni, a dolog teljesen öncélú, hiszen a versenyszellem nincs meg benne. Nem másoknál jobbnak lenni, nem elsőnek lenni valamiben a motiváló eszköz, hanem az utcán feszítés, nyári strand és szétkokszolt agy a lényeg. Na és mivel ezt évek óta csináljátok, sport. Aha, hát köszönöm. Most már értem a gyúrósok lelkivilágát:D Ezek szerint ha én évek óta futok a busz után minden reggel, már sportolok is. |
Quote:
Ez a válaszod ugyanis arra, hogy ez miért sport. (Amúgy bicikli) ezt lécci meséld el egy vízilabdásnak;-) Mert újra hangsúlyoznám, sokan felhasználják a gyúrást, azért, hogy valamelyik SPORT-ban jobbak legyenek... |
Quote:
és nem csak én kérdeztem és maradtam válasz nélkül. Én ugyanezt szajkózom... |
Quote:
nem az évek száma a lényeg csak valahogy probállak meggyözni arrol hogy engem ne vegyél egy kalap alá a sztereotip testépitöddel. :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:46. |