Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Fórum regisztráció nehezítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1777)

teapot 05-07-2007 18:46

viszont,hogy majd ugyanabban a témában vagy 20 topik nyiljon,ezt vhogy tényleg szabályozni kellene.
az előbb olvasgattam egy új váltotatásról,ami elég nagy nézettséget és hozzászólást eredményez,de abban a témában is legaláb 4 topik van. ahol ugyanazt beszélik meg az emberek...ennek mi értelme...

Tsobi 05-08-2007 22:07

Az egyik azt tárgyalja,hogy hogyan hat ki ez a játékra, a második a vélemények megoszlására kíváncsi,a harmadik kérdi,hogy van-e élet ez után,azaz rényleg mindennek vége (?),a negyedik pedig cáfolja az eddigi ellenérveket és felvázolja,hogy szerinte mégsem olyan tragikus a helyzet ...

Szerintem majdnem mindre szükség van,hisz a legelső,a leglátogatottam topicban elvesznének az ilyeshfajta kérdések és válaszok ...

Everlasting 05-08-2007 22:30

csak a topik indítás korlátozása tetszik.
érvem mint többen is írták:a játékhoz kevésbé értő játékosoknak is kell lehetőséget teremteni az infó szervézre.

vereslaszlo 05-09-2007 10:20

Csak a topic nyítás korlátozását tartom megfelelőnek.

Az nem forum, ahol nem lehet hozzászolni.

Ez a forum meg a belső forum kiegészitése, igy a belépést a játékosok számára , nem szabad korlátozni.

Maximum, ami regisztrációs nehezitést jelenti, annyi lehetne csak, hogy olyan e-mailcimmmel lehessen csak regisztrálni, amely emailcimhez legalább egy ori is tartozik, igy biztos, hogy valamelyik játékos csatlakozik a forumhoz,...

Cassandra 05-09-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 94730)
Maximum, ami regisztrációs nehezitést jelenti, annyi lehetne csak, hogy olyan e-mailcimmmel lehessen csak regisztrálni, amely emailcimhez legalább egy ori is tartozik, igy biztos, hogy valamelyik játékos csatlakozik a forumhoz,...

Ez most is így van.:)

Synkel 05-09-2007 22:21

Engem meggyőztek, a teszt felesleges:)
A topicnyitás korlátozását viszont továbbra is szükségesnek tartom legalább a Megbeszélésekbe, de akár a segítség új játékosoknak rovaton kívül mindenhol.

Tsobi 05-10-2007 00:24

Quote:

Originally Posted by vereslaszlo (Post 94730)
Csak a topic nyítás korlátozását tartom megfelelőnek.

Az nem forum, ahol nem lehet hozzászolni.

Ez a forum meg a belső forum kiegészitése, igy a belépést a játékosok számára , nem szabad korlátozni.

Ez most sincs másképp :D:D

Valezius 05-10-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 94928)
Engem meggyőztek, a teszt felesleges:)
A topicnyitás korlátozását viszont továbbra is szükségesnek tartom legalább a Megbeszélésekbe, de akár a segítség új játékosoknak rovaton kívül mindenhol.

Hadd írhasson már a chatbe, meg ilyenekbe, ne légy ilyen szigorú :p

Továbbra is: ha lesz korlátozás, az csak a megbeszélések, és általános beszélgetések hódos témákbanra vonatkozhat.

Synkel 05-10-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95011)
Hadd írhasson már a chatbe, meg ilyenekbe, ne légy ilyen szigorú :p

Továbbra is: ha lesz korlátozás, az csak a megbeszélések, és általános beszélgetések hódos témákbanra vonatkozhat.

Bocsánat, hogy a csetet meg ilyeneket kifelejtettem, azokba én se nem járok:)
Egye fenyő, oda is írhasson.

Valezius 05-10-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 95097)
Bocsánat, hogy a csetet meg ilyeneket kifelejtettem, azokba én se nem járok:)
Egye fenyő, oda is írhasson.

Off
Á te nem :D
(Synkel hozzászólásai a Harcosok topicban
Eredmények 1-tól/től 25-ig, összesen 119
A keresés 1,03 másodpercig tartott. )
/Off

All times are GMT +1. The time now is 13:58.