![]() |
Quote:
Jó ötlet. Két esetről tudok, egyik velem, másik egy volt klántársammal esett meg. Egyik esetben sem bontottunk alá, mert nem férhetett volna be. Ha beférős, akkor alábontunk, mint ahogy mindig alá is bontottunk ha úgy volt. Nyilván ez a két eset már rég nem kivizsgálható, de én is állítom, hogy a védekező elfek olykor másképp működnek mint kéne. |
Quote:
|
Quote:
Egyik eset annyira konkrét volt, hogy asszem a supporton is jelentette a szenvedő elf tulaja. Majd megkérdem, hátha neki el vannak mentve a körülmények, mert akkor sokat agyaltunk rajta, de most pontosat nem tudok mondani. Az elf stílusa afféle beton volt, annyi barakk mint torony, 27-28% körül, egyebet nem tudok hirtelen. A támadó gnóm tudós volt, és nem csak távolozásra hagyatkoztunk, hanem a seregét is felmértük( a kettő közti eltérés miatt) és nem férhetett volna be. |
nekem is ua. barakk-torony elf-tudósú csata volt számomra érthetetlen kimenetellel. el is van még mentve, suppra is elküldtem, ott is meglehet. B-ben 1200 heki körül fél éve kb.
amúgy szerinetm kicsit furi, hogy mindenki az elfre panaszkodik |
Személyiség? Azt egyik esetben sem írtatok. Az hol mi volt? Köszi.
|
Nálunk tudós.
|
nekem is tudós. nllam még annyi volt, hogy alábontással elvileg megfogtam volna, de nem fogtam, pedig alábontottam és kv után is felettem volt
|
A hiba valós, köszi mindenkinek az észrevételt. Hibajavítással kapcsolatban:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1722 |
Azért ez kemény hogy 8 éve nem jó, és csak most vesszük észre. Már már a csodával határos. Egyáltalán Lac000, miért vetetted fel? Ha rájössz magadtól, akkor most kenterbevered az összes elfet. :-D
A H5tools-ot is javíthatja az írója. :-D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:56. |