![]() |
Quote:
még1 dolog. akinek van vérdijja, vagy fejvadász, azt jó lenne motiválni, hogy haladjon felfele, azaz lépjen is szintet. akár ugy is, hogy ha nem akar akkor vessze el a státuszát. ezzel megakadályozva, hogy -amit belas írt az elején- a termelök mögé bujjon, és ismét csak szinesítse a fórumot leverhetlenül. (gondolok arra például, hogy akár topköröktől függően veszitsen kitűzött vérdijából, vagy fejvadászi státuszából) |
Már csak azért is, mert ha fejvadászként szabizni lehet, akkor az is "rangmegtartási" lehetőség...
5/Y-ban összeverek magamnak egy rakás fejvadász-értéket, majd szabizok... éjszakánként 3 naponta előjövök fedezgetni, és szinteket lépkedek.. Tehát szerintem sokkal több lesz a zöld 2-es mint a piros 2-es. Lassan ,de biztosan lehet lépkedni fejvadászként akkor. Viszont azt nem hsizem, hogy sokan fognak rohangálni színes számokkal... Azér 2/D-ben ember legyen a talpán, aki lefordul... Főleg ha már van alap kék száma. szinte lehetetlen. (ha jól láttam a D-s pontlistát..) |
Quote:
|
Quote:
Akkor meg a sok szabadságolással biztosítani tudnám magamon a védíjat. Szerintem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tényleg nem kéne nekik ezt megkönnyíteni, had legyenek l vele jó sokáig:D |
Quote:
A fejvadásznak szerintem több gyakorlati haszna van, mint a vérdíjnak. Földet kapok érte Színes jelzést kapok érte Egy rahedli pénzt kapok érte Ha fordulok színes számot kapok érte Rengeteg pozitív hírnevet kapok érte a vérdíjas meg Színes jelzést kap érte Meg ha fordul színes számot És eszembe jutott még valami, ha már a fejvadászt 10x pozitív hírnévvel jutalmazzuk. Aki védett vagy fejvadász országot támad meg, az a vérdíj mellé 5x szorzós negatív hírnevet kapjon 'előbüntetésként', függetlenül attól, hogy levelé vagy fölfelé üt. Egyébként meggyőztél. A vérdíjas ne tudjon szabadságra menni. Elbújhat nagy hekin a fejvadász-jelöltek elől. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:12. |