Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Ati 09-04-2008 21:02

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 189526)
Az én orimban már jóváírásra került :)
Köszi, csak megijedtem, mert általában 1-2 perc szokott lenni, nem pedig 1 óra, de akkor megnyugodtam, hogy nincs probléma :rolleyes:

Igen, általában megvan 1-2 másodpercen belül.

Mintha most valami verzióváltást csinálnának, legalábbis a levelekben más verziószám van a reggeli késés óta, de napközben volt már ez azonnali visszajelzés is, és hivatalos infóim sincsenek róla.

Deni 09-04-2008 21:10

3 országot vipeltem be, és közben kaptam egy hibajelzést is, valamint egy 3-4 percig nem is volt elérhető a paypal oldala.. szóval vmit tuti mókerolnak :)

Ati 10-07-2008 12:35

Van valakinek tapasztalata a PayPal új, top-up szolgáltatásával kapcsolatban? Ez az, amikor nem kell már bankkártya sem a fizetéshez, hanem banki utalással fel tudod tölteni a PayPal egyenlegedet, amit utána használhatsz.

Nálam folyamatban van a tesztje, de hátha valaki már próbálta.

Bogár 10-15-2008 19:49

Ez lehet, hogy hülye kérdés lesz... Paypal-en keresztül tudok fizetni akkor is, ha esetleg nincs fedezet? Fogalmam sincs, hogy mennyi pénz van a bankszámlán, de tudom, hogy lemerülőben van. (Amúgy nem elérhető az Internet Banking)

Swiss 10-15-2008 19:56

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 193781)
Ez lehet, hogy hülye kérdés lesz... Paypal-en keresztül tudok fizetni akkor is, ha esetleg nincs fedezet? Fogalmam sincs, hogy mennyi pénz van a bankszámlán, de tudom, hogy lemerülőben van. (Amúgy nem elérhető az Internet Banking)

Mint banki dolgozó mondom, hogy nem, hacsak nincs f.számla hitelkereted...

Ati 10-15-2008 21:00

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 193781)

Ugyanazt tudod csinálni, mintha bankkártyával fizetnél (mert azt teszed itt is). Általában nem engedik, hogy minuszba menj, úgyhogy olyankor nem tudsz.

Bogár 10-15-2008 22:13

Kösz. :)
Zsíros, akkor nem lehet minuszban. :D Ez elég hihetetlen, bár nem számoltam rá pontosan.

monro 03-04-2010 21:04

Sajnos elég vacak az angol nyelvtudásom :(
Tud valaki segíteni abban, hogyan kell limitet beállítani a Paypalban?

És amit a súgó ír
Expanded use number

ez hogyan működik? Automatikus vagy reggelni kell erre a szolgáltatásra?

Ati 03-04-2010 21:10

Quote:

Originally Posted by monro (Post 243655)
Sajnos elég vacak az angol nyelvtudásom :(
Tud valaki segíteni abban, hogyan kell limitet beállítani a Paypalban?

Limitet? Mire gondolsz? Itt csak egyszeri fizetések vannak. Csak akkor van bármi levonás, amikor azt Te engedélyezed, és akkor látod előre, hogy mennyit fog levonni. (Hódítónál legalábbis.)

monro 03-04-2010 21:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 243660)
Limitet? Mire gondolsz? Itt csak egyszeri fizetések vannak. Csak akkor van bármi levonás, amikor azt Te engedélyezed, és akkor látod előre, hogy mennyit fog levonni. (Hódítónál legalábbis.)

Arra gondolok, ha valaki mégis visszaélne a kártyaadataimmal vagy valahogyan belépne a nevemben a Paypal fiókomba akkor ne tudjon 1 milliót költeni csak 20 ezret például.

All times are GMT +1. The time now is 10:56.