![]() |
Quote:
Mintha most valami verzióváltást csinálnának, legalábbis a levelekben más verziószám van a reggeli késés óta, de napközben volt már ez azonnali visszajelzés is, és hivatalos infóim sincsenek róla. |
3 országot vipeltem be, és közben kaptam egy hibajelzést is, valamint egy 3-4 percig nem is volt elérhető a paypal oldala.. szóval vmit tuti mókerolnak :)
|
Van valakinek tapasztalata a PayPal új, top-up szolgáltatásával kapcsolatban? Ez az, amikor nem kell már bankkártya sem a fizetéshez, hanem banki utalással fel tudod tölteni a PayPal egyenlegedet, amit utána használhatsz.
Nálam folyamatban van a tesztje, de hátha valaki már próbálta. |
Ez lehet, hogy hülye kérdés lesz... Paypal-en keresztül tudok fizetni akkor is, ha esetleg nincs fedezet? Fogalmam sincs, hogy mennyi pénz van a bankszámlán, de tudom, hogy lemerülőben van. (Amúgy nem elérhető az Internet Banking)
|
Quote:
|
Quote:
|
Kösz. :)
Zsíros, akkor nem lehet minuszban. :D Ez elég hihetetlen, bár nem számoltam rá pontosan. |
Sajnos elég vacak az angol nyelvtudásom :(
Tud valaki segíteni abban, hogyan kell limitet beállítani a Paypalban? És amit a súgó ír Expanded use number ez hogyan működik? Automatikus vagy reggelni kell erre a szolgáltatásra? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:56. |