![]() |
persze biztos van aki úgygondolja, hogy jó, ha van felesleges része a játéknak. (szerintem ha nem változik semmi, akkor a normálban el is lehetne törölni a támadót/védőt, hiszen a rövidjátékban ugyan van némi értelme, de normálban nincs, sőt a mostaninál még jobb is lenne, ha eltörölnénk)
Abban teljes mértékben egyetértek, hogy semmi értelme annak, hogy erősebbé tegyük a támadó/védőt a lo/íj-nál, viszont szerintem igenis értelmet kéne adni a létezésüknek. (mert ennyi erővel bevezethetnénk a lándzsást (3,4) a kopjást (3,3) a buzogányost (5,1) stbstbstb... a játékon semmit sem változtatna, és értelme is lenne, mármint annyi erővel, amennyivel a támadó védő katonáknak van értelmük...) szerintem pedig úgy lehetne értelmet adni nekik, ha nem az értékein változtatunk, és még csak nem is a csata közbeni eredményességen. pl az, h feleannyi idő képezni őket, ilyen előny, csak normálban ez nem elég, az, amit szecsa feldobott egyszer,mint ötlet, és én írtam is rá egyébként, ugyan ilyen változtatás lenne.lehet, h nem ezt a változtatást keressük, de hasonló típust sztem. |
Egyetértek Synkel-el. Teljes mértékben felborulna a már meglévő egyensúly is, ha bevezetnék ezt az 5letet.:cool:
|
Végigolvasgattam a fórumot, és nekem is esembe jutott egy ötlet.
Amit Synkel mond, helytálló, szerintem se szabadna ( pláne hasraütészszerűen ) ilyesmi módon befolyásolni a játékot, viszont azzal nem értek egyet, hogy a piacon tárolt tartalékaik kevesebbet érnének, hát így jártak, a piac nem raktár, ahogy Ati mondaná:) Viszont szerintem a védőt és a támadót más módon lehetne erősíteni, a támadóra eszembe jutott egy ötlet, a védőbe ilyesmi módon semmiképp nem lehetne belenyúlni, legalábbis nem találtam rá módot. Szóval: Ha a sereg 50%a legalább támadó 35% bónuszt kapsz a támadó értékre. Ez most egy 100 paciból álló seregnél: 100 paci: 100* 6*1.5*1.3 = 1170 50 paci : 50* 6*1.5*1.3 = 585 50 védő 50* 4*1.5*13 = 390 össz: 975 + bónusz: 975*1.35 = 1316.25 Vagyis egy ilyen sereg 12.5%al nagyobb támadóerővel rendelkezne. Ez egyértelmű támadóerő növekedést jelentene, vagyis támadáshoz megérné 50% támadót tartani elviekben. Ez egy 10000 fős seregnél 14625 pont különség, ami kb 520 tornyos ( 15% torony ) gnóm íjnak felel meg, ez majdnem 20 épület ( 10 torony/ barakk ) Lehet nincs teljesen átgondolva, de nekem elsőre jónak tűnik. Várom a véleményeket:D |
Mindenképpen jobb (kevésbé radikális) irányvonal, mint egy új épület bevezetése+lovak, íjak elnyomása.
|
Csatlakozom, télleg jobb.
Ugyanakkor én továbbra is amondó vagyok, hogy jó az a két egység úgy ahogy van. Olcsón, és gyorsan képezhető, kifejezetten párbajos egységek. Nem tartom feltétlen szükségesnek az erősítésüket. |
Hellosztok!!!!
Tudom ez 100%-ban nem ide tartozik!! DE!!!! Mit csináljak akkor ha van egy országom, és van egy az öcsémnek és ugyanarról a gépről lépünk be egymás után!! (Mind a ketten imádjuk) És az Ati azt hiszi hogy mind a kettő az enyém de nem mert az egyik az őcsémé!! És át tett az Antarti..ba de ártatlan vagyok!! Most mit csináljak?? ÉS az öcsémet is át tették!!!:mad: :( Légyszives adjatok ötletet !!!!! VÁROM! |
Quote:
meg a súgúban levan írva h mit kell ilyenkor csinálni... meg ez enyhén öreg szöveg h az "öcsémé" ....... |
Quote:
Bár mekkora bajod van vele így van!! |
Quote:
|
Semmi de irtam!! Én topicom!! csak egy kérdés volt most már hagyhatjuk mindegy!!
|
All times are GMT +1. The time now is 19:20. |