![]() |
Quote:
|
Quote:
:p |
Quote:
Ezen kívül nem láttam sok érdemi hozzá szólást a javaslathoz. Ipari teki növelje a fegyvertermelést... |
én még mindig jónak tartom, mivel manapság igenis jó ha van 1 bizonyos számu kovács az oriban:)
|
Nekem így is jó, de ezt nem látom jó indoknak, hogy kelljen hozzá ipar is.
Van hozzá alapból katona-ipar: Szóval kisebb változtatás lenne, ha nemcsak a pénzbeli költséget csökkentené az ipari teki hanem a fegyverbelit is. (Illetve utóbbi fölválthatná az előbbit), de ha a kovácsok termelése nőne, az se lenne rossz. |
Quote:
Ha ipar akkor ebbe a játékban a fegyver ipar jöhet szóba, aminek a gyárai a kovácsműhelyek ;) :D |
Quote:
Ha az a cél, hogy az ipari teki a lehető legkevesebbet változzon, és értelmes is legyen, akkor azt így kéne megcsinálni, aogy írtam. (Nálam fontos szempont, hogy kis változtatással érjünk el lényeges eredményt) |
Quote:
Ha a lehető legkevessebb változás amit te említettél ,kérdés ére-e vmit? Vagy felesleges, és jobb ha így marad. Én állítom hogy az ipari tekercs ,fegyvertermelés érdemi változás lenne. Többen tartanának ipari tekercset... |
A minap eszembe jutott, hogy volt itt pár igen szimpatikus, és hasznos ötlet, most megpróbálom felhozni őket kicsit a süllyesztőből... márha megtalálom. Egyik ez lett volna, szerintem érdemtelenül tűnt el.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:24. |