Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ipari tekercs? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1512)

SSJPeter 03-17-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 80576)
Ha már ipari tekiről beszélünk ,akkor legyen ipar amit tápolunk vele, azaz a kovács termeljen többet, ne a képzéshez kelljen kevesebb fegyver.
Aki meg élni akar az ipari teki előnyével, annak legyen kovácsa. A mezőgazdasági teki se hat a tanyafree orikra, merthogy a ternelést növeli, nem a fogyasztást csökkenti.

Jó,nekem mind1,így akkor majd 40%-al több fegyver jön a törpiktől 1 húzóra:).

Hóhér 03-17-2007 18:21

Quote:

Ha már ipari tekiről beszélünk ,akkor legyen ipar amit tápolunk vele, azaz a kovács termeljen többet, ne a képzéshez kelljen kevesebb fegyver.
Aki meg élni akar az ipari teki előnyével, annak legyen kovácsa. A mezőgazdasági teki se hat a tanyafree orikra, merthogy a ternelést növeli, nem a fogyasztást csökkenti.

jogos
:p

LotR 03-19-2007 16:12

Quote:

ezzzel teljesen egyet értek.
Ezen kívül nem láttam sok érdemi hozzá szólást a javaslathoz.
Ipari teki növelje a fegyvertermelést...

Bea Baba 03-19-2007 17:13

én még mindig jónak tartom, mivel manapság igenis jó ha van 1 bizonyos számu kovács az oriban:)

Valezius 03-20-2007 14:09

Nekem így is jó, de ezt nem látom jó indoknak, hogy kelljen hozzá ipar is.
Van hozzá alapból katona-ipar: Szóval kisebb változtatás lenne, ha nemcsak a pénzbeli költséget csökkentené az ipari teki hanem a fegyverbelit is. (Illetve utóbbi fölválthatná az előbbit), de ha a kovácsok termelése nőne, az se lenne rossz.

LotR 03-20-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81199)
Nekem így is jó, de ezt nem látom jó indoknak, hogy kelljen hozzá ipar is.
Van hozzá alapból katona-ipar: Szóval kisebb változtatás lenne, ha nemcsak a pénzbeli költséget csökkentené az ipari teki hanem a fegyverbelit is. (Illetve utóbbi fölválthatná az előbbit), de ha a kovácsok termelése nőne, az se lenne rossz.

akkor az már inkább gazdasági lenne..
Ha ipar akkor ebbe a játékban a fegyver ipar jöhet szóba, aminek a gyárai a kovácsműhelyek ;)
:D

Valezius 03-20-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 81203)
akkor az már inkább gazdasági lenne..
Ha ipar akkor ebbe a játékban a fegyver ipar jöhet szóba, aminek a gyárai a kovácsműhelyek ;)
:D

Ezzel nem értem, hogy mit akartál mondani :o
Ha az a cél, hogy az ipari teki a lehető legkevesebbet változzon, és értelmes is legyen, akkor azt így kéne megcsinálni, aogy írtam. (Nálam fontos szempont, hogy kis változtatással érjünk el lényeges eredményt)

LotR 03-20-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 81216)
Ezzel nem értem, hogy mit akartál mondani :o
Ha az a cél, hogy az ipari teki a lehető legkevesebbet változzon, és értelmes is legyen, akkor azt így kéne megcsinálni, aogy írtam. (Nálam fontos szempont, hogy kis változtatással érjünk el lényeges eredményt)

ha változtatunk már tök mind1 itt, hogy mennyit ,szerintem.
Ha a lehető legkevessebb változás amit te említettél ,kérdés ére-e vmit?
Vagy felesleges, és jobb ha így marad.

Én állítom hogy az ipari tekercs ,fegyvertermelés érdemi változás lenne.
Többen tartanának ipari tekercset...

Synkel 06-27-2007 17:21

A minap eszembe jutott, hogy volt itt pár igen szimpatikus, és hasznos ötlet, most megpróbálom felhozni őket kicsit a süllyesztőből... márha megtalálom. Egyik ez lett volna, szerintem érdemtelenül tűnt el.

LotR 06-28-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 105746)
A minap eszembe jutott, hogy volt itt pár igen szimpatikus, és hasznos ötlet, most megpróbálom felhozni őket kicsit a süllyesztőből... márha megtalálom. Egyik ez lett volna, szerintem érdemtelenül tűnt el.

egyet értek veled:D

All times are GMT +1. The time now is 22:24.