![]() |
Quote:
amúgy már mondtam ezt párszor, de nem votl nagy lelkesedés:) |
Quote:
|
Össze-vissza variálnátok mndent már. Lassan adhatunk a hódítónak egy másik nevet... Így is elég védekezős az elf, nem hinném, h még jobban erősíteni kell. Nem hiszem, hogy mindent könnyíteni kellene ebben a játékban. Aki elffel sem tud játszani ezekkel a feltételekkel, azt nagyon tudom sajnálni.
|
Huhh!
Most az elffel szabin vagyok:P Sztem akor most nem kéne visszamennem:D Hát a SIKERTELEN GÖMBÖZÉS mellett adom le a voksom (ha a két választás van)! Az sztem a legjobb,mert szabi alatt nem termelődik a rúna és egyszer elfogyhat így... Habár ha nem sikerűl a vari az megtévesztő...,de ha nem lehet róla gömböt csinálni,mert kiírja a Hódító hogy: -ez egy elf nem tudsz gömbözni -vagy a rendszer nem engedélyezi Akor ugyan ott vagyunk mert információoz jutotta az "ellenfél". Sztem a legjobb, ha szabi alatt nem lehet gömböt készíteni,mert ez amúgy is aljasság és gerinctelenség álltalábban (tisztelet a kivételnek)! AVP |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor pedig nem értem miért kötsz belém!
Hmm amúgy még mindig annak tartom,mert majd ha visszajött nézd meg!:D Ne lehessen gömbözni és kész!!! |
All times are GMT +1. The time now is 04:20. |