Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Elf specvari (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=151)

director 05-18-2006 11:10

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Wow mekkora 5let! :D
Gratta Director...!
(nem is értem, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe)

ja, tudom hogy túl jó vagyok:D
amúgy már mondtam ezt párszor, de nem votl nagy lelkesedés:)

lacqa 05-18-2006 14:11

Quote:

Originally Posted by director
mégjobb, ha mikor visszajössz szabiról, akkor járnak le. így nem lesz örökös fajivarid, ha csak piacolni lépegetsz be, de a normálisan játszók viszont nem lesznek hátrányban, ha ki kell menniük szabira

ez jó kis kompromisszum lenne! tetszik!

Westie 05-22-2006 12:01

Össze-vissza variálnátok mndent már. Lassan adhatunk a hódítónak egy másik nevet... Így is elég védekezős az elf, nem hinném, h még jobban erősíteni kell. Nem hiszem, hogy mindent könnyíteni kellene ebben a játékban. Aki elffel sem tud játszani ezekkel a feltételekkel, azt nagyon tudom sajnálni.

Walron 06-13-2006 22:40

Huhh!

Most az elffel szabin vagyok:P
Sztem akor most nem kéne visszamennem:D
Hát a SIKERTELEN GÖMBÖZÉS mellett adom le a voksom (ha a két választás van)!
Az sztem a legjobb,mert szabi alatt nem termelődik a rúna és egyszer elfogyhat így...

Habár ha nem sikerűl a vari az megtévesztő...,de ha nem lehet róla gömböt csinálni,mert kiírja a Hódító hogy:
-ez egy elf nem tudsz gömbözni
-vagy a rendszer nem engedélyezi
Akor ugyan ott vagyunk mert információoz jutotta az "ellenfél".

Sztem a legjobb, ha szabi alatt nem lehet gömböt készíteni,mert ez amúgy is aljasság és gerinctelenség álltalábban (tisztelet a kivételnek)!

AVP

Ati 06-13-2006 22:42

Quote:

Originally Posted by Walron
Sztem a legjobb, ha szabi alatt nem lehet gömböt készíteni,mert ez amúgy is aljasság és gerinctelenség álltalábban (tisztelet a kivételnek)!

Aljasság és gerinctelenség, hogy tudni szeretném, hogy kik jöhetnek vissza szabiról bármelyik pillanatban, és eshetnek nekem? :-o

DearCody 06-13-2006 22:47

Quote:

Originally Posted by Ati
Aljasság és gerinctelenség, hogy tudni szeretném, hogy kik jöhetnek vissza szabiról bármelyik pillanatban, és eshetnek nekem? :-o

Dehát ennek a specvarinak az lenne a lényege, h a másik soha ne tudja meg, h mekkora a sereg. Ez olyan, mintha gnómtól, szabi alatt lehetne tekit lopni. :D

Ati 06-13-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by DearCody
Dehát ennek a specvarinak az lenne a lényege, h a másik soha ne tudja meg, h mekkora a sereg. Ez olyan, mintha gnómtól, szabi alatt lehetne tekit lopni. :D

Azt megtudhatom, hogy elf, szövis-e stb.

DearCody 06-13-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by Ati
Azt megtudhatom, hogy elf, szövis-e stb.

Ezt nem teljesen értem mire mondod. Ezzel nekem semmi bajom nincs, had tudják meg, a többit. De ha fennmarad a szabi alatt a vari, meg ugyebár szabi alatt TK-t sem tudnak nyitni, tényleg semmi fogalmuk nem lesz a seregről.

Ati 06-13-2006 22:56

Quote:

Originally Posted by DearCody
Ezt nem teljesen értem mire mondod. Ezzel nekem semmi bajom nincs, had tudják meg, a többit. De ha fennmarad a szabi alatt a vari, meg ugyebár szabi alatt TK-t sem tudnak nyitni, tényleg semmi fogalmuk nem lesz a seregről.

Arra válaszoltam fent, hogy szabi alatt egyáltalán ne lehessen gömbözni.

Walron 06-13-2006 23:06

Akkor pedig nem értem miért kötsz belém!
Hmm amúgy még mindig annak tartom,mert majd ha visszajött nézd meg!:D
Ne lehessen gömbözni és kész!!!

All times are GMT +1. The time now is 04:20.