![]() |
Quote:
Gifizét hogy kell csinálni? :$ :]] |
Pl. a Gimp nevű programmal is tudsz animált gif-et készíteni. Ez eredetileg Linuxos progi, de portolták Windowsra is, és ott is szépen használható lett, sőt, most látom, van már hordozható változata is, bár azt még nem próbáltam:
http://gimp.hu/kezikonyv/telepites/letoltes |
Ezzel a progival már meglévő .gif-eket tudok átméretezni úgy, hogy utána is megtartják a 'gifségüket'? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tud ez mindent, csak tudnám hogy kell használni :O Eddig nem sikerült rájönnöm, igaz sose szerkesztettem eddig még fotót se nemhogy ilyen izét :rolleyes::D Nem értem...pedig magyarul van keírva :D |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm :]De így sose fogom megtanulni :[[ |
Helyzetjelentés: készül a honlapom. :]]
A fülszövege az lesz az oldalnak, hogy : "Ez a website nem jöhetett volna létre, ha nincs a... Darkmaster" :]] Én ugyanis összeütöttem egyet, de Dark (nem is értem miért :ĐĐĐĐĐĐ) leszavazta :ĐĐ És csinál nekem egy vérprofi oldalt :$ Dark itt is nagyon szépen köszönöm azt a hatalmas segítséget, amit nyújtasz. (Az történt ugyanis hogy gyakorlatilag kaptam Darktól egy "hülyebiztos" programot amivel nem boldogultam (pedig hülyebiztos :ĐĐ) ,eztán úgy döntött h elkészíti Ő. Így aztán a honlapom majd az ő tudását hírdeti.) Sőt még tárhelyet is kaptam hozzá :$ Még egyszer köszönöm Darkmaster :]] |
Mingyá' elpirulok a sok dícsérettől, de ezek majd ráérnek akkor, ha elkészült :)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:19. |