![]() |
Na ne izéljetek már!
Ha nincs értelmes célpont fosztani, akkor nem foszt a polgár és kész. Ugyanakkor a tapasztalat azt mutatja, hogy 5-dik szint kivételével van fosztanivaló célpont, és sokkalta jövedelmezőbb, mintha elhoznék tőle 1.5k nyersit. 5-ben meg lopsz nyersit eleget még óriással is a kezdők miatt... Mellesleg én hadiorival ha nem óriás nem szoktam veszni hagyni a tolikészülimet, sőt óriással is megkeresem a hullákat, és amit lehet elhozok. A javaslat szerint: A varis gömböz, ártóz, és aranyalmáz, esetleg lopja a hullákat. A tolis lopja a hadist a varist meg a termelőt, esetleg ártózza a hadist. A hadis meg földet foglal, foszt pénzt, foszt nyersit, pusztítja és mészárolja a másik kettőt, és ha okos még a többi hadist is lopja... Persze ez nem aránytalan, ez így lenne jó... Cece, ugye te óriással hadizol mióta megutáltad a tolisokat? |
Quote:
|
Quote:
A nyersi más téma. Én ezt kb úgy képzeltem, hogy van egy... *nem röhög!*... közben elmentem focizni és elfelejtettem mit akatamírni :D :o Ha eszembe jut befejezem a mondatot :) |
Quote:
Ami azt illeti kiszúrhatá! Akkor nem látnád a hibáimat :p |
Quote:
|
Quote:
Ami a varázslatokat érinti, ugyanaz: sokkal nagyobb távolságból tudok ártani, sokkal többféle képpen, és azért hidd el nekem, hogy ha rendszeresen ártózok valakit (akár körönként csak egyetlen földrengéssel), nagyon hamar rossz lesz neki :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:39. |