![]() |
ati, jól elverés...?
addig ütni amíg először kocog be hozzá 4-5 sereg |
Eh, én befejeztem...
Kell előtte figyelmeztetés, vagy kitiltás, azoknak akikkel véletlen elszaladt a ló, kirivó esetek anarch, és akkor megnyugszik mindenki. UI.: Amúgy kösz a negatív repeket, amiért megkérdeztem azt amit a többik 90%-a is. No comment |
Quote:
Ha eddig nem lett belőle bajod, és nem fokozod, akkor azért nem látom, hogy átkerülnél. Szerintem akit érint, az tudja magáról. Ez a kiemelés most azért történt, mert az utóbbi időben többen is utólag rácsodálkoztak, hogy miért kerültek anarchba, amikor pedig csak azt írták, hogy XY-t nem fogja hagyni játszani, és mostantól egyetlen életcélja, hogy ne játszhasson. Hogy ők se csodálkozzanak ezentúl, ezért ezt most kiemeltük, hogy ne kelljen emiatt anarchban kikötnie senkinek. |
Quote:
Kispárna, ez nem egy nem sikerült gömb miatt volt.... ha már beszélsz vmiről, azt hitelesen tedd :) 4-en voltunk 4 ellen, a Vezéred azt mondta mehet a háború, mikor elindult, az egyik szövid azt mondta neki ez sok és kivált, maradtatok hárman.... ahhoz hogy elkapjuk a két legerősebbet le kellett bontani a harmadik tagot... aki szintán úgy döntött, hogy menekül..... maradtatok ketten... és ha már hiteles akarsz maradni, akkor írd meg lécci, hogy az orkunk mit kapott..... úgy kb. meséld meséld el, honnan hoztuk vissza.... és most újra négyen vagytok, és mégsem bírtok velünk..... és ahogy nézem fogyatkozik a pénz, és úgy fogyatkozik az ártó vari és toliakció.... Sok sikert nektek :) |
Quote:
|
Quote:
Az elsőben történt, de ez le is van írva, és nem is ebbe a témába tartozik. |
Akkor bocsi
|
Quote:
|
Quote:
Az elsőre a szabály szerint igen:) kérdés ki fog leállni:) főleg mikor ott látsz egy olyan 50-60 millkát vagy 20-at minden nap:)) ez most vicc akart lenni, mielőtt valaki megsértödik:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |