![]() |
Quote:
|
Látom szavaidból te még a játékot sem ismered,talán még óriás sem voltál!Gondolom az hogy pénzed legyen,meg megvédjen a szövid,ilyet sem tapasztaltál soha!Én a tapasztalatomat írtam le azzal,hogy elmondtam sok pénzel esélyesebb vagy gyorsan visszaépülni,valamint gyorsan étépülni ha érdemes!Tudod miről beszélek?Szerintem ez magas neked,inkább nem is magyarázom tovább,mert 100%,hogy nem fogod érteni!
|
Quote:
|
Quote:
Plusz nem hiszem hogy útban felfelé kellene átépülnie az óriásnak, mert akkor megette a fene az egészet. Döntse el az elején, hogy hadi, vari, vagy hadi-vari lesz és annak alapján építse fel az országot. szvsz, nem éri meg a készülit, hogy lelopj egy óriást. /3G-ben nekem elég vicces látvány volt látni, hogy egy óriásnak 3-4k tolija volt :D/ |
Én csak azt nem értem, hogy Naznak miért kellett egy 2 éves témát felhoznia, hogy megossza velünk azt, hogy ha sok a pénzed, akkor tudsz építkezni :)
Valamint azt, hogyha van szövid, meg tudnak védeni... |
Quote:
|
Quote:
Penze is szokott lenni altalaban, es a szovijeire is nagyon odafigyel. Az viszont nagyon helyes, hogy nem magyarazod, mert sokkal jobb jatekos Nalad. Lottozni es dartsozni ne menj, ilyen talalati arannyal! :) |
Egy két éves témát felhozni azért, hogy porig alázzák. Hát nem tudom, hogy megérte-e?!
|
Quote:
Vagy mégsem?.. csak a szokásos ereszdelahajam c. műsor megint? Mély gratulációm a t. fórumnak hogy a semmiből is képesek bannolást kihozni. Ismét sikerült alanyt találni ehhez a furcsa játékhoz. :S |
Quote:
Ha valaki ennyire nem jön ki másokkal, akkor ne fórumozzon. Szerintem annyi legalább elvárható minden új tagtól, hogy ne azért jelentkezzen, hogy résztvegyen a "ki tud minél több emberbe belekötni a legrövidebb idő alatt" című vetélkedőben. Ez nem az a hely. És mivel az utóbbi napok a témában nem szóltak semmit az óriásról, ezért további vita és offolás elkerülése végett téma lezárva. |
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |