![]() |
Quote:
|
Quote:
Amit leírsz nem lenne lehetséges most viszont majdnem hogy az... Miket művelt abból az oriból? Figy ha én egy jó ismerőstől veszem át az ő régi oriját hát mivel ő megbízik bennem hogy nekem adja tovább vitelre csak elmondja az előéletét vagy legalábbis megkérdezem tőle... Mivel országokat szétkapcsolni nem lehet 1 ember csak 1 országot tudna átadni... a többit törölnie vagy anarchba startonia kéne... A tiednél magasabb pontértékű, magasabb csoprtban lévő több személyiséges orit meg nem vehetnél át. |
Quote:
Goldy én azt hiszem ezt ennél jobban és egyértelmüen nem lehet elmagyarázni már. Aki ezt nem érti az nem is akarja érteni csak kötekszik. |
Itt szerintem nem lesz közös megegyezés soha!
De amugy van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlen, hogy néhányaknak ez ennyire fontos!(Ti: szerintem egy becsületes játékos soha nem adná át saját oriját és nem fogadná el más(ok) oriját!!) Pár régebbi látens multis orit végre lehetne legalizálni ugyebár... itt már érthetőbb az erős érzelmi kötődés! Félek nem sok jót hozna ez a szabály! (valószínűleg a javaslat támogatói hülyének tartanak majd, de ne feledjétek ez csak egy vélemény...ami mindig szubjektiv) |
Quote:
|
Quote:
Gondolod hogy aki multizik vagy multizni akar az nem oldja meg h játszon a multis orijaival? Megoldja, ezt jobb ha tudod :) Ha jól sejtem a Multizás az mikor egy csoportban irányitasz egynél több orit, az ország átadás meg nem erröl szólna h két országod legyen egy csoportban. |
Quote:
de most fekszem:D |
Quote:
Nem mondtam, hogy mind becstelenek vagytok! De nem tulzottan etikusnak sem foglak tartani benneteket az tuti! |
Quote:
|
Quote:
Én orit átadni és átvenni sosem fogok az tuti, de nem zavarna ha több legális szabályosan bekötött ország lenne... |
All times are GMT +1. The time now is 20:26. |