![]() |
Sziasztok!
350-en ez most az éplistám, amelyhez várom a hozzászólásokat, tanácsokat. Kövessem-e ezt az arányt vagy esetleg toljam el valamelyik irányba? Elf, MF. ház: 70 barack: 55 tanya: 40 raktár: 5 őrtotony: 45 Kocsma: 65 templom: 65 bank: 5 Köszi. |
tökéletes átlagos, nem élezett elf. ha kevésszer vagy gép előtt ez a te fajod és éplistád
|
Quote:
|
akkor elég 16-17% ház és a tornyokat lerakom utolsónak, minden körben van távol, ha kell befokozhassak. tanya nélküli, bank nélküli, így kb. ki lehet hozni 55-55-et barakk-torony és több templomod pakolnék bele, kb. 24-25%-ot
|
Sztem is jó kis átlagos Elf.
Quote:
|
Berakom ide a kamikaze Elfem éplistáját:D
482 hekin van, Mf Elf tudós 91 ház 78 tanya 3 raktár 165 kocsma 145 templom sztem nem kell magyarázni hogy miért kamikaze...:D |
Quote:
Játszom az éheztetés gondolatával, mert ahogy egyre inkább kerülök feljebb, sajnálom a tanyára pazarolni a hektárokat. Bank is le fog rombolódni szerintem :)Bár tanya nélkül el sem tudom képzelni. Jó az a +30% az elf miatt, érdemes kihasználni, meg ott a tekercs +30%. Inkább a raktár/tanya arányon akarok kísérletezni, mert éjszaka inkább nyugodtan akarok aludni, mintsem etetgetni. :) |
Quote:
|
Quote:
de mivel sztem a barakkok nem teljesen vannak tele így most tovább is bírja ha jól gondolom ugye?:D |
Quote:
csak nagyon nagyon megkell válogatni a célpontokat vele:D meg nem árt a sok távol sem:p Többek között ezzel probáltam anarchban, a teljes bontás-újjáépitést, jó volt nézni ahogy 2-3an is vittek 0 hekiket:D |
All times are GMT +1. The time now is 10:10. |