![]() |
Quote:
Vagy lehetne olyan aminek mondjuk 8%-al kevesebb a gabonafogyasztás (azért nem 10% mert akkor egyértelműen jobb lenne a gazdálkodónál), ami például tanyafreeknek nagyon is jó lenne, bár felmerülhet hogy a gazdálkodó személyiséget kiüti, azonban a kettő együtt se lehet rossz?:) Ugyanúgy pl mivel ugye lakitekit semmiképp nem lehet húzni, egy olyan ami +10% lakit ad, bár a %on elgondolkoznék de 10% az talán reális a megnövekedett fogyasztás miatt is. |
Quote:
1. Építész: esetleg a kereskedő helyett választanám uccsónak mert akkor se érzem erősségét. 2. tanyafree orik nem nagyon szaladgálnak 5.-en felül 3. 10% lakiteki mámor lenne egy törpnek vagy gnómnak nem bírnád kompenzálni ezt |
Quote:
2. Nem csak tanyafreeknek jó, éheztetőseknek is jobb mitna g azdálkodó, az meg viszont már egyre több vana hogy mész feljebb. 3. ezért mondom hogy a százalékon még elvitatkoznék, de szerintem jó lenne. |
Nekem is van eggy javaslatom ujj személyiságre. Bár...
Lehetne pl egy olyan ami eggy tetszőlegesen választható tulajdonsághoz ad bizonyos % ot (50 et akartam irni de inkább nem teszem :o ) azzal a megkötéssel hogy csak olyan tulajdonságokat lehetne választani aminél az adott fejnak nincs negatív előjelű bónusza. Pl.: Eggy törp választhatná hogy a bányái 250% ot termeljenek de nem választhatja mondjuk azt hogy a negatív varibónuszt pozitívba fordítsa át. Íg a hőn szerett hátrányai is megmaradnak a törpinek amiről lehet beszélgetni és mégis sokkal erősebb lett. Vagy (de ez már csak vicc) lehetne hullásítani. Vagyis ő is kapja meg az ellen elhullott katonáit.:D Meg ne kelljen ház se tanya de (szintúgy törp) maradjon a 200% bányabónusz és varázsolni is tudjon kb ugy mint eddig de a tolijai jobbak legyenek meg legyen könyvtárkulcs és 90% hadibónusz. meg gyorsabban készüljenek az egységek olcsóbb legyen az építkezés ne lehessen lopni és legyen mondjuk 20 tábornoka. De így visszaolvasva ezek után kaphatna 150% varibónuszt is. |
Kissé felhígult a topic.
A géniusz szem.et el kellene már felejteni mert óriási bónuszt adna. Mind1 az h most 5.6....vagy 10. személyiségnek lehetne megkapni. Egyetértek abban h csak azért h legyen egy 10. nem érdemes új szem.get csinálni. Viszont a meglévőt miért ne lehetne színesíteni? Attól h a régi rendszer jól működik és néhány embernek elegendő a mostani variációs lehetőség is, attól még színesíteni lehet. On-line játék, így az újrajátszhatóságot, játékélményt, és azt h mennyire köti le az embereket jelentősen befolyásolja a variációs lehetőségek száma. Ami neked nem vonzó szem. az lehet h másnak az. Pont ez a lényeg h mindenki számára vonzó legyen és újra és újra kipróbálja. Tehát vissza kellene térni az Új személyiség(ami nem a géniusz) témához és azt a vonalat továbbvinni, vagy új konstruktív topicot nyitni a témának. |
Quote:
Az A-ban pl igen is sok értelme lenne... |
szerintem is kéne valami építős személyiség, mert van hadis, varis, tolis, védekezős, támadós és tanyás. de építésre nincs. én egy ilyenen kezdenék agyalni:)
|
Quote:
2. Erre azért ne fogadj biztosan... 3. Egyetértek. A lakástekire vonatkozó mindenféle bónusz túlságosan erős lenne a meglévő személyiségekhez képest. Új személyiséget csak a meglévők erősségéhez mérten szabad bevezetni. |
a túlélő nagyon jó a defes elfeknek;) ha ritkán lép be az ember jó
|
Tehát eddig az építész szem.hez kapcsolódó ötletek:
-x körrel hamarabb készülnének el az épületei. -x% nyersanyagot visszanyerne a lebontott épületekből és/vagy -x% al kevesebb lenen az épületek nyersanyagszükséglete. Ezek, illetve ezen lehetőségek kombinációja(eddig) Az x még vita tárgyát képezi, de az irreálisan nagy számokat sztem kerülni kellene. Alapból pl: - 1-2 kör - 20-30% - 20-30% |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |