![]() |
Quote:
Ne viccelj már... Jössz ezzel a magányos farkasként miért nem tudok feljutni a topklán közelébe dumával :D |
Quote:
De azt nekem ne mondd, hogy van aki csak azért felhozza az oriját, hogy ott 0-ra ürítve szabad prédává tegye... Azt még el tudom képzelni, hogy valaki 3-4 hónap után feladja az egészet, és a törlés helyett a kinullázom magam szabad prédává utat választja. De azt, hogy eleve úgy jöjjön fel, azt nem értem meg... az 99%, hogy valakinek hozza a földet... :) |
Quote:
Szerinted ilyen mentalitás és hozzászólások mellett hány embernek lesz kedve játszani ott? Én viszonylag sokakkal jóban vagyok, de nem hinném, hogy összetudnék szedni egy 10fős klánt... Plusz VIP nélkül eleve esélytelen az egész, maradjunk ennyiben. Van egyelőre még egy Indiai szövim 4-ben(Még 5ben karoltuk fel és ha én nem unok bele a játékba a szövink még sokáig együttmaradhatott volna.), iszonyat lelkes és örül, hogy megtanítottuk játszani, szerinted, ha a szavaidat olvasná, meddig folytatná a játékot!? Próbálkozik, teper szegény, de neki pl. ellenetek egy másodpercig se lenne esélye. |
Quote:
1. nem törlöd az 1A-s oridat mi történik? - elmész szabira mert ugy ítéled meg, hogy esélytelen a feljutásod a top30-ba - kimész SZK-ra ugyanezért ennek folyománya - törölsz a 4L-ben egy orit amivel még lehet sőt talán élvezetes is a játék - az 1A helyzete nem változik semmit csakmégkevesebb lesz benne a játékban tartott (TÁMADHATÓ és ez a lényeg) földterület 2. törlöd az amúgy is haszontalanul tengődő 1A-s oridat, hogy ne kelljen a kisorit feláldozni. Ha elötte kiürited az orit akkor lever aki arra jár (nem bizonyos valaki!) sőt ha ugyis törölsz utánna akkor le is ujrázhatod hiszen mindegyha törölsz és ismét kiüríted. ennek folyománya - megmarad az élvezhető csopiban a kisorid - ugy nem veszel részt az 1A-s játékban ahogy eddig, mégis növelted a támadható földterület mennyiségét azok számára akik épp uton vannak a topba. (Ez nem azt jelenti, hogy nekik adod le a földedet!!! Azt jelenti,hogy bárkinek is adod az utánna nála marad így el lehet tőle venni!) Sajnálom, hogy ennyire félreértett a társaság egy számomra egyértelmű dolgot. |
Quote:
58 ori a B-ben, ebből 29 szabis |
Quote:
végül is lehetne Nagy Sándor féle klánokat csinálni, de nincs hozzá ember alap... Olyan kláűntársaim voltak, hogy Te sírnál azon. S még is velük kellett lennünk, mert nem volt más. Szóval tényleg időnként úgy éreztem, hogy magányos vagyok. De Te és mások ott ezt el sem tudjátok képzelni, hogy milyen apróságokkal kellett nap mint nap megküzdeni, Ti olyan tagokkal szóba se álltok... |
Quote:
|
Quote:
Nekem is volt orim, de nem ment sokáig :) Így nem is próbálok meg kűzdeni, maradok a hódítónál... |
Quote:
Ez olyan, mint egy félelf a csupa gnóm csoportban :D Mielőtt szintet lépnétek érdeklődjetek már a helyzetről... :-) Egyértelmű, hogy csakis hadi oriként lehet érvényesülni már a B-ben is... Lehet már a 3. szinten is... Tudom, mert szevedek a törpémmel eleget... képzelem mi küzdelem lenne egy félelffel :D vagy egy emberrel :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:29. |