![]() |
Quote:
4000 paci +872 íjász +840 a toronyban. De én igazából 3000 elitet és 1000 pacit raknék az íjászok mellé, úgy túlélőképesebb... |
megértem én, hogy frankón lehet dobálózni a számokkal - az más kérdés, hogy a gyakorlatban ez tök másképp néz ki, mint ahogy leírtátok... :)
gondoltam egyet és szépen elkezdtem szétnézni a hullám háza táján azok alapján, amiket fentebb megbeszéltünk és számolgattam kicsit... szóval: vhol meg kellett húzni a határt, úgyhogy ez 3 kör lett (mivel arról volt szó, hogy azonos szinten álljanak, de fene egye meg a jó szívemet, nekem még a 3 kör is azonos :) ). aztán elkezdtem szépen fentről lefelé részletesen megnézegetni az országokat, hogy vajh melyik tudná betámadni az én kis hullámat (ami még csak kimaxolva sincs :) ), kapaszkodjatok meg: az arány 20:1! Jó, nem? :D Szóval egy normálisan felhúzott ork tábornoknak jó esélye van. Persze csak földre, mivel mást nem igen talál. És persze a fentebb emlegetett "többször is befér" téma is erősen túlzó... Az meg már megint más kérdés, hogy a legerősebb ork tábornokot a környéken szarrá tolizhatja boldog-boldogtalan, ha nem elég óvatos és bármit is otthon tart. Ja, meg hogy csupán 200 helyezéssel lejjebb kellene jönnie egy majd' 100 hekivel kissebb hulla országba. Ezek már inkább egosértő részletkérdések. :) Szóval nyugodtan dobálózzatok csak tovább a számításokkal meg elméletekkel, attól függetlenül még nem úgy van. :) Nekem spec. az irl tapasztalat többet számít ezeknél az elméleteknél. --- Colony: légyszi' húzz be egy strigulát az íjász hullával fordulókhoz :) |
Quote:
igazából a többi épületre is kíváncsi lennék. :) |
Quote:
Tessék egy 200 hekis óriás... ház: 36 (2520) barakk: 87 (4872) torony: 15 (840) kocsma: 2 (112) templom: 25 (3500) raktár: 2 bank: 5 tanya: 28 (2268 a termelés és 2201 a fogyasztás) Ezt pld esélyed sincs semmilyen téren megfogni zombiként... ha meg eleve "védekező" zombi vagy, akkor meg végképp... |
Quote:
Quote:
100 barakk 20 torony 25 templom 3 kocsma 15 raktár |
Quote:
Szóval az "elnagyzott" óriás: 37 ház 20 torony 110 barakk (1120 íjász + 5040 lovas) 12 templom 1 kocsma 15 raktár 5 kórház (nem mint ha nagyon fontos lenne, de hátha örömet okoz Neked) A hullád (most nem leszünk jók hozzá): 50 ház 75 torony 75 barakk (3000 íj) De igazad van, tényleg a hulla a jobb. Sokkal (nem kell neki kórház). |
Ez a vita nevetséges, blin majd 3/Gben megnézzük h megy a játék, de ha peched van és összeakadsz egy nem kezdőkből álló szövibe (vagy mfbe )akik nem kegyelmeznek mert hulla vagy ( én ált nem bántom a hullákat, részvétből :D ) akk gyorsan csúnya véget fog érni az orid. Amikor mindenki gyújtani fog heccből gyorsan elmegy a kedved az íjas védekező hullától.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:59. |