Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

aúú 06-29-2006 20:24

Quote:

Originally Posted by blin
éppen ezért akár részletezhetted volna is... :p

87 barakk +15 torony

4000 paci +872 íjász +840 a toronyban.
De én igazából 3000 elitet és 1000 pacit raknék az íjászok mellé, úgy túlélőképesebb...

blin 06-29-2006 20:45

megértem én, hogy frankón lehet dobálózni a számokkal - az más kérdés, hogy a gyakorlatban ez tök másképp néz ki, mint ahogy leírtátok... :)

gondoltam egyet és szépen elkezdtem szétnézni a hullám háza táján azok alapján, amiket fentebb megbeszéltünk és számolgattam kicsit... szóval: vhol meg kellett húzni a határt, úgyhogy ez 3 kör lett (mivel arról volt szó, hogy azonos szinten álljanak, de fene egye meg a jó szívemet, nekem még a 3 kör is azonos :) ). aztán elkezdtem szépen fentről lefelé részletesen megnézegetni az országokat, hogy vajh melyik tudná betámadni az én kis hullámat (ami még csak kimaxolva sincs :) ), kapaszkodjatok meg: az arány 20:1! Jó, nem? :D Szóval egy normálisan felhúzott ork tábornoknak jó esélye van. Persze csak földre, mivel mást nem igen talál. És persze a fentebb emlegetett "többször is befér" téma is erősen túlzó...

Az meg már megint más kérdés, hogy a legerősebb ork tábornokot a környéken szarrá tolizhatja boldog-boldogtalan, ha nem elég óvatos és bármit is otthon tart. Ja, meg hogy csupán 200 helyezéssel lejjebb kellene jönnie egy majd' 100 hekivel kissebb hulla országba. Ezek már inkább egosértő részletkérdések. :)

Szóval nyugodtan dobálózzatok csak tovább a számításokkal meg elméletekkel, attól függetlenül még nem úgy van. :)
Nekem spec. az irl tapasztalat többet számít ezeknél az elméleteknél.

---

Colony: légyszi' húzz be egy strigulát az íjász hullával fordulókhoz :)

blin 06-29-2006 20:48

Quote:

Originally Posted by aúú
87 barakk +15 torony

4000 paci +872 íjász +840 a toronyban.
De én igazából 3000 elitet és 1000 pacit raknék az íjászok mellé, úgy túlélőképesebb...

köszi. :)
igazából a többi épületre is kíváncsi lennék. :)

aúú 06-29-2006 21:55

Quote:

megértem én, hogy frankón lehet dobálózni a számokkal - az más kérdés, hogy a gyakorlatban ez tök másképp néz ki, mint ahogy leírtátok... :)

gondoltam egyet és szépen elkezdtem szétnézni a hullám háza táján azok alapján, amiket fentebb megbeszéltünk és számolgattam kicsit... szóval: vhol meg kellett húzni a határt, úgyhogy ez 3 kör lett (mivel arról volt szó, hogy azonos szinten álljanak, de fene egye meg a jó szívemet, nekem még a 3 kör is azonos :) ). aztán elkezdtem szépen fentről lefelé részletesen megnézegetni az országokat, hogy vajh melyik tudná betámadni az én kis hullámat (ami még csak kimaxolva sincs :) ), kapaszkodjatok meg: az arány 20:1! Jó, nem? :D Szóval egy normálisan felhúzott ork tábornoknak jó esélye van. Persze csak földre, mivel mást nem igen talál. És persze a fentebb emlegetett "többször is befér" téma is erősen túlzó...

Az meg már megint más kérdés, hogy a legerősebb ork tábornokot a környéken szarrá tolizhatja boldog-boldogtalan, ha nem elég óvatos és bármit is otthon tart. Ja, meg hogy csupán 200 helyezéssel lejjebb kellene jönnie egy majd' 100 hekivel kissebb hulla országba. Ezek már inkább egosértő részletkérdések. :)

Szóval nyugodtan dobálózzatok csak tovább a számításokkal meg elméletekkel, attól függetlenül még nem úgy van. :)
Nekem spec. az irl tapasztalat többet számít ezeknél az elméleteknél.

---

Colony: légyszi' húzz be egy strigulát az íjász hullával fordulókhoz :)

Rossz csopiban vagy, esetleg még nem vagy túl magasan (nem írtad, hogy mekkora hekin vagy).

Tessék egy 200 hekis óriás...

ház: 36 (2520)
barakk: 87 (4872)
torony: 15 (840)
kocsma: 2 (112)
templom: 25 (3500)
raktár: 2
bank: 5
tanya: 28 (2268 a termelés és 2201 a fogyasztás)

Ezt pld esélyed sincs semmilyen téren megfogni zombiként... ha meg eleve "védekező" zombi vagy, akkor meg végképp...

Bogár 06-29-2006 21:57

Quote:

kapaszkodjatok meg: az arány 20:1! Jó, nem?

nézted a fentebbi szinteket is? ott is igaz ez az arány. csak azokra az orikra, akik NEM tudják beütni a hullát. :)

Quote:

köszi. :)
igazából a többi épületre is kíváncsi lennék.
37 ház
100 barakk
20 torony
25 templom
3 kocsma
15 raktár

Csokibácsi 06-30-2006 08:44

Quote:

Ha már a számolásnál tartunk: az az mf hadis óriás is eléggé el volt naggyázva... lehetne részletezni, hogy hogyan is lesz egyszerre frankó támadó, frankó védő, elég varissal és tolissal (és persze tanya, kórház :P stb.) hogy azért a lista többi tagjával szemben is megállja a helyét? Mert ugye nem csak hullák vannak a mezőnyben...

Bocs, hogy csak most írok, de eddig balaton volt :) (hogy jót is mondjak hullával kapcsolatban, a tegnapi dupla vihar HULLA JÓ volt :D)

Szóval az "elnagyzott" óriás:
37 ház
20 torony
110 barakk (1120 íjász + 5040 lovas)
12 templom
1 kocsma
15 raktár
5 kórház (nem mint ha nagyon fontos lenne, de hátha örömet okoz Neked)

A hullád (most nem leszünk jók hozzá):

50 ház
75 torony
75 barakk (3000 íj)

De igazad van, tényleg a hulla a jobb. Sokkal (nem kell neki kórház).

Penya 06-30-2006 09:32

Ez a vita nevetséges, blin majd 3/Gben megnézzük h megy a játék, de ha peched van és összeakadsz egy nem kezdőkből álló szövibe (vagy mfbe )akik nem kegyelmeznek mert hulla vagy ( én ált nem bántom a hullákat, részvétből :D ) akk gyorsan csúnya véget fog érni az orid. Amikor mindenki gyújtani fog heccből gyorsan elmegy a kedved az íjas védekező hullától.

Colony 06-30-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Penya
Ez a vita nevetséges, blin majd 3/Gben megnézzük h megy a játék, de ha peched van és összeakadsz egy nem kezdőkből álló szövibe (vagy mfbe )akik nem kegyelmeznek mert hulla vagy ( én ált nem bántom a hullákat, részvétből :D ) akk gyorsan csúnya véget fog érni az orid. Amikor mindenki gyújtani fog heccből gyorsan elmegy a kedved az íjas védekező hullától.

Menni fog neki, azt állítja már körbe is fordult igy;)

aúú 06-30-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Bocs, hogy csak most írok, de eddig balaton volt :) (hogy jót is mondjak hullával kapcsolatban, a tegnapi dupla vihar HULLA JÓ volt :D)

Szóval az "elnagyzott" óriás:
37 ház
20 torony
110 barakk (1120 íjász + 5040 lovas)
12 templom
1 kocsma
15 raktár
5 kórház (nem mint ha nagyon fontos lenne, de hátha örömet okoz Neked)

A hullád (most nem leszünk jók hozzá):

50 ház
75 torony
75 barakk (3000 íj)

De igazad van, tényleg a hulla a jobb. Sokkal (nem kell neki kórház).

Csokibácsi, nem rossz az óriásod, de az íjászok így nem túl hatékonyak...:) Ha fele ennyi íjászod van, de az toronyban, a torony védő miatt hatásosabb lesz az egész ori...

Colony 06-30-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by aúú
Csokibácsi, nem rossz az óriásod, de az íjászok így nem túl hatékonyak...:) Ha fele ennyi íjászod van, de az toronyban, a torony védő miatt hatásosabb lesz az egész ori...

Ezek is toronyba vannak, valamit elnézhettél:D

All times are GMT +1. The time now is 20:59.