![]() |
Quote:
DE. Aki szavaz minek indokolja meg? Végigolvas, mérlegel, voksol. Akik elmondják a véleményüket pro, és kontra, azok meg nem változtathatnak rajta? Azt írom legyen kötelező az A. Aztán továbbolvasva megváltozik a véleményem, és nem arra szavazok. Ezért érvénytelen, használhatatlan a szavazatom??????:confused: |
Quote:
|
Quote:
Mert nem egyezik a véleményünk? És ha véleménye egyezik mondjuk valaki máséval? Másolgassa át, hogy legyen sok sok ismételt beírás? Tuti én vagyok a hülye, de nem értem még mindíg. |
Quote:
|
A másik meg hogy totál mást indokolsz mint amire szavazol...
Az indoklás jobban számít mint a szavazat. Lehessen látni hogy amire szavazol azt érted is és hogy miért értesz pont azzal egyett, nem csak jöttél és rányomtál vmire mert épp ahoz volt kedved. |
Megszületett a döntés: az 1/A csoport továbbra sem kihagyható, de az ott szükséges követelmény csupán a top30%, ahogy régen, a személyiségek számától függetlenül. 2/B-ből való fordulás esetén is az A-s országnak csupán a top30%-os követelménynek kell megfelelnie, függetlenül a 2/B-s, vagy az 1/A-s ország személyiségeinek számától.
|
ez jó döntés:)
|
Quote:
Azaz minden marad ahogy ma reggel volt? |
Quote:
|
Örülök a változtatásnak. Így még a végén kedvem lesz majd az 1A-ban maradni, ha teljesítem a követelményeket, és tudom hogy bármikor otthagyhatom ;)
Pfűűűűűűűű... :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 08:26. |