![]() |
ugyanmar, van 1 rakas gerinctelen jatekos :D
en ebben nem bizok, ha nincs korlatozas akkor mki annyival megy amennyivel tud vegules ez az anarch, na ja :P ezesetben sztem brutalis lenne a csopiletszam 1 ido utan Hban es Dben is :D meglassuk, akkor a tema ezen resze kilove (oriszam korlatozasa) |
jó,valóban kellenek korlátok.
egy pillanatra azt hittem h mindenkinek van gerince anarchban :) *álmodozás vége* |
akkor indul a szavazás a következőről amit ati mondott mesin: kell-e ú csoport ahova 2400 heki fellépéssel lehet menni és ott klánosdi lessz, vagypedig, amit én mondtam, vagyis csopi összevonás és D-be 1700-al való fellépés újra de már klán szintre
|
Arden, az elég korlát, ha a játékosok többsége vmit elfogad.
A maradék 10% a létszám, s orik száma tekintetében is elenyésző, lényegtelen kisebbséget alkot. |
sztem nem kell még egy csoport anarchba.
bőven elég ez a "H-ba lekerül D,és az 'új' D lesz klános" |
sztem csak te:D
amint rájövök h lehet már meglevő topicba beszúrni egy szavazást megteszem:D |
Quote:
|
Szerintem se kell mégegy csopi, ez a Dmeg úgyis halott, Hsem iszonyat aktívságáról híres...
|
Csak hirtelewn átugrottuk azokat a részeket, hogy megbeszéljük előbb, trallala..
Nem igaz, hogy nem figyeltél :D Előbb megcsináljuk, aztán lesz vhogy;) |
Meg átugrottuk azt is,hogy az összevont csopiból milyen feltételekkel lehet majd fellépni a klános csopiba.Ha ugyanígy,20k hekiről,akkor 1 év múlva is max. 100 ori lesz ott,abból 50 hulla,40 Crazy.
|
| All times are GMT +1. The time now is 18:19. |