Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   nem értett dolgok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1106)

Ati 01-21-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67546)
Valami itt nagyon rossz.

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 67550)
vagy a szövijére volt kapu, nem rá :)

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67585)
Erre még nem is gondoltam. Pedig igy utólag belegondolva rémlik valami a súgóból. :o

OFF: imádom, hogy "itt valami nagyon rossz", de a súgót azt még véletlen se olvasod el, ááá, dehogy, inkább egyszerűbb azonnal jönni, hogy hibás a játék. Gratulálok. Sokra fogod még vinni. (Valahol máshol biztosan. ;))

karesz6 01-21-2007 17:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 67900)
OFF: imádom, hogy "itt valami nagyon rossz", de a súgót azt még véletlen se olvasod el, ááá, dehogy, inkább egyszerűbb azonnal jönni, hogy hibás a játék. Gratulálok. Sokra fogod még vinni. (Valahol máshol biztosan. ;))

Kösz mindent. ;) (sorry sorry nem mondom hogy ezért nem érdemeltem meg 3 mínuszpontot nade 15 öt??? :( :( )

Ati 01-21-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 67905)
Kösz mindent. ;) (sorry sorry nem mondom hogy ezért nem érdemeltem meg 3 mínuszpontot nade 15 öt??? :( :( )

Abból 5 a másik topicban levő kérdésedre ment, amire a válasz szintén le van írva a súgóban, de valamiért azt se akarod elolvasni. Ehhez is ismér gratsz. Egy biztos: nem leszel így túl hosszúéletű ebben a játékban.

És hogy topicnál maradjunk: nem értem miért olyan nehéz elolvasni a súgót, vagy miért gondolja valaki, hogy tök jó játékos lesz, anélkül, hog ytudná hogy működik ez a játék...

karesz6 01-21-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 67911)
Abból 5 a másik topicban levő kérdésedre ment, amire a válasz szintén le van írva a súgóban, de valamiért azt se akarod elolvasni. Ehhez is ismér gratsz. Egy biztos: nem leszel így túl hosszúéletű ebben a játékban.

És hogy topicnál maradjunk: nem értem miért olyan nehéz elolvasni a súgót, vagy miért gondolja valaki, hogy tök jó játékos lesz, anélkül, hog ytudná hogy működik ez a játék...

Azt most láttam hogy 5 tényleg más miatt megy és nem mondtam hogy nincs igazad csak kijött belőlem. Sory többet nem pampogok hanem inkább súgót olvasok. :D

Kancsendzönga 01-23-2007 17:07

Atihoz szólna ez most elsősorban, de bárki válaszolhat, aki tisztában van a dolgokkal...
A törlésig ütés szabállyal lenne problémám... pontosabban nem egészen tiszta nekem, h ez akkor mit is jelent. pl ha megtámadnak, én pedig mondjuk 6-7 sereggel hazakísérem, esetleg a szövim is küld egy-kettőt, ezek mind bemennek, akkor átraktok? és ha nem megy be mind?, vagy egysem, de ua a céljuk?? előre is bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nekem ez nem volt világos abból az üzenetből, amit írtál a fórumon... és meddig lehet elmenni bosszúból? vagy ha mondjuk privát üzenetben sérteget, de nincs semmi következménye (20-án reggel jelentettem)? azt sem lehet a játékon belül honorálni egykét pusztítással?
és ha mondjuk két nap, vagy egy hét vagy egyhónap múlva állnék bosszút?

Cyby_ 01-23-2007 19:31

Ezzel a "törlésig" ütéssel nekem is lenne egy két kérdésem pl.:ha van szövi háboru és csak ugy tudunk nyern biztosan h kinyirunk majd nullára mindenkit akkor mi vagyunk mostantol a riosszak mert nem akarjuk magunk mögött hagyni öket????és a másoik egyik orimat pl !szinten szétverik de én annak a szemálynek egy másik oriját az én másik orimmal pl 5szinten nem nullázhatom le mert ez nem az én elöre haladáasomat szolgálja?

A hadisarccal egyetértek de ez a törlésig ütés tiltása ez nem okés szvszt

Remedy 01-23-2007 19:31

van neki kulon topicja, irjatok oda....

Kancsendzönga 01-23-2007 19:33

már megtaláltam,de mikor írtam, még nem volt, vagy nem vettem észre, mert még nem pörgött így...

All times are GMT +1. The time now is 12:21.