![]() |
Quote:
Én kultúráltan írtam. :mad: De hogy igazat adjak, tegnap este ütöttem hullát, és tényleg beteg lettem. :) |
Quote:
|
Quote:
ez a javaslat nem arról szól hogy hullát ütök és beteg leszek!!ezt mindenki(majdnem) tudja!!ez arról szól,hogy kimegyek egy orira akin még nem is látszik a betegség és megbetegszem tőlle!! leesett??:D |
Quote:
Teljesen igazad van. Már én se ellenzem. |
Quote:
Én is tudlak havernak, bácsinak, és öcsinek szólítani, de akár bátcsiinak is :D . Ez csak egy szint, hogy ismeretlent nem öcsizek, és hasonlók. |
taszi, lacqa tényleg hanyagoljátok ezeket a hozzászolásokat nem kell személyeskedni mert akkor azok véleményét is lejáratjátok akikkel egyett értettek.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én személyeskedésröl beszéltem. Lehet felölem azt is de semmi haszna mert sehova nem vezet és utána mindenki a másik értelmi képeségeit kezdi el firtatni ahelyet, hogy arról szólna a forum amire létre hozták. |
Quote:
|
Quote:
és engedtessék meg nekem, hogy ha valaki finom stílusban ledegradál, és azt érzékeltetni hogy béna vagyok hiszen azt várom el hogy a helytartó játsszon helyettem, azt felszólítsam arra, hogy gondolkozzon, ugyanis nem erről szólt amit leírtam. nem használtam csúnya szavakat, nem hülyéztelek le, csak arra szólítottalak fel, amit megtettél, és sokadik hasonló tartalmú magyarázatra megértetted (és mellesleg elfogadtad az érveinket). ebből számomra egyértelmű hogy eddig nem vetted a fáradságot hogy végiggondoljad amit leírtunk, és SZVSZ ez nagyfokú tiszteletlenség a vitapartnereiddel szemben. részemről lezárva |
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |