![]() |
Quote:
én nem fogok kötekedni, én csak sajnálom, hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lagen: Nőjj fel!!! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati először is:
Én nem vártam el, hogy válaszolj. De azt sem, hogy szó nélkül töröld a topic-om. Olyan dologban nyitottam, amit nagyon sok ember tud, és ki is haszálja.(vagyis egy hódítón bellüli hibára hívtam fel a figyelmet...) Törölted. ok. Ne tudják meg még többen. De azért ezek után még levelet is írtam, mely pontosan tartalmazta a problémát, és annak megértését, hogy miért törölted. DE MIÉRT szó nélkül. Hisz akár még most is nyithatok egy topic-ot, ugyanígy, vagy beírhatom akárhova a fórumon. Ha legalább anyi lett volna hogy azt mondod, hogy légyszi ne terjeszd, vagy valamiféle magyarázatot adsz, akkor semmi bajom nem lenne... És ez volt az összes bajom. Én legalább már 5X olvastam a fórumot, és saját magamtól jöttem rá a dolgokra. EZT a részt nem is birizgálom. De miért Ati MIÉRT??? :D |
Quote:
Tudom, megint bunkó vagyok, hogy azt feltételezem, hogy az emberek amikor kijelentik, hogy "Elolvastam, megértettem, tudomásul veszem és magamra vonatkozóan kötelező érvényűnek tekintem a Queosia / Hodito forum szabályait.", akkor ténylegesen el is olvasták... Úgyhogy az egyszerűség kedvéért idézem (tudom, megint micsoda bunkóság) a fórumszabályok vonatkozó részét: "Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt." Bocs, ha vagyok olyan bunkó, hogy elvárom, hogy betartsd a fórumszabályokat, ha már egyszer azok betartását vállaltad... |
All times are GMT +1. The time now is 14:06. |