Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Rúnatermelés módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1005)

Synkel 02-06-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 71844)
Na jó, B verzió... Nincs szerepe a rúnának... Legyen szerepe úgy, hogy ha gyenge vagyok variból költhessek extra rúnát plusz siker százalékokra.
Ecce, máris lesz kereslet több rúnára és több lesz az értelme is :)

Ez télleg nem jó ötlet.

Kutyuleee 02-06-2007 20:41

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 71844)
Na jó, B verzió... Nincs szerepe a rúnának... Legyen szerepe úgy, hogy ha gyenge vagyok variból költhessek extra rúnát plusz siker százalékokra.
Ecce, máris lesz kereslet több rúnára és több lesz az értelme is :)

Viccnek télleg kiválló volt:D a viccek topicban még zöldel is jutalmaztam volna:D:D:D

Non Omnis Moriar 02-06-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 71889)
Viccnek télleg kiválló volt:D a viccek topicban még zöldel is jutalmaztam volna:D:D:D

Ez ugyan olyan mint az új személyiséges topicban a hozzászólásom :D

Goldy 02-06-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71827)
Hát szerintem A-ban a top-os országok 90%-ának nem megy a védelem vari, csak ha nagyon muszáj... Különben nem lenne készültsége senkinek sem...
Azt ne felejtsd el, hogy ugye min. 2 körre kell feltenni a védelem varit körönként... Ami mondjuk egy gnóm esetében a teljes regenerált készültségét jelenti. Magyarul ha mindig pakolgatná, akkor nem lenne másra készültsége...
És a top-os országok 90%-a nem tudja 2-3 körnél többre feltenni :D

A vérszomj pedig nem minden esetben megy... :) Van szitu, amikor le kell bontani az összes templomot :D És ugye akkor nincs aki felrakja :D

Persze mindenképpen jobb lenne, ha ezek kikerülnének a játékból... A hullának meg megmaradna... De az erején 30%-ról lejebb vennénk 15%-ra... De ez már egy másik topic témája :D

Most én értek egyet veled :)
A-ban a variban a komolyabb limitáló tényező van mint a rúna mennyisége...
védelem vari álandóra elég nagy luxus...

Goldy 02-06-2007 20:49

Most hogy pár rúnában hemzsegő ori marha nagy hasznot húzna ebből a módosításból más értelmét nem látom...

de a kezdő orik full szivatását vele meg enyhén nonszensznek tartom

Kisbér 02-06-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 71894)
Most én értek egyet veled :)
A-ban a variban a komolyabb limitáló tényező van mint a rúna mennyisége...
védelem vari álandóra elég nagy luxus...

Ha ezt így folytatjuk elmegyünk együtt sörözni nemsokára :D

Steve 02-07-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71827)
Hát szerintem A-ban a top-os országok 90%-ának nem megy a védelem vari, csak ha nagyon muszáj... Különben nem lenne készültsége senkinek sem...
Azt ne felejtsd el, hogy ugye min. 2 körre kell feltenni a védelem varit körönként... Ami mondjuk egy gnóm esetében a teljes regenerált készültségét jelenti. Magyarul ha mindig pakolgatná, akkor nem lenne másra készültsége...
És a top-os országok 90%-a nem tudja 2-3 körnél többre feltenni :D

A vérszomj pedig nem minden esetben megy... :) Van szitu, amikor le kell bontani az összes templomot :D És ugye akkor nincs aki felrakja :D

Persze mindenképpen jobb lenne, ha ezek kikerülnének a játékból... A hullának meg megmaradna... De az erején 30%-ról lejebb vennénk 15%-ra... De ez már egy másik topic témája :D

Ez igaz. Sokezer hekin a topban. Lent minden orinak fent van minden. 6-7k hekin még bőven rakosgatod a fajit meg a védelmet és maread is készüd. De 20k hekis orival is 10% templommal simán fent tudod tartani a védelmet gond nélkül. Más kérdés hogy Aban 10% vari az sok...fent persze:)

Viz 02-07-2007 19:42

No meg ezt semmiben nem befolyásolná a rúnatermelés, szóval nem is értem miért hoztátok szóba??
Én továbbra is támogatom.

Goldy 02-08-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 72156)
Ez igaz. Sokezer hekin a topban. Lent minden orinak fent van minden. 6-7k hekin még bőven rakosgatod a fajit meg a védelmet és maread is készüd. De 20k hekis orival is 10% templommal simán fent tudod tartani a védelmet gond nélkül. Más kérdés hogy Aban 10% vari az sok...fent persze:)

6-7k hekin rakosgatni faji varit állandóra?
ajvééé
vmit nagyon rosszul csinálok mert ez nekem már 3k hekin se ment :)

Steve 02-08-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 72273)
6-7k hekin rakosgatni faji varit állandóra?
ajvééé
vmit nagyon rosszul csinálok mert ez nekem már 3k hekin se ment :)

Erről én tehetek? Hidd el, megy az, de 20k hekin is.;) 50%barakkal is. De Goldy, ha nem jelentesz érte megadom a kódokat és megnézheted:D

All times are GMT +1. The time now is 07:52.