Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Valezius 10-01-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 127238)
Errol annyit, hogy bad beatek mindig tortennek, en mar tokre hozzaszoktam... :)

Pl AJm van, ellenfel preflop beemel 200at, en vissza allin ( freeroll legeleje), ellenfel megadja, es K10-e van.

kb 6,5-3,5 az eselyem igy tippre: flop, 55J, turn 9. Ekkor mar kb 94% eselyem van. A river persze megiscsak kiraly. Ennyit az eselyekrol, es az ugyes jatekrol, neha... :)

Ez freerollnál nem tűnik annyira hülyeségnek (mmint ilyen KT szintű lapokkal allinezni, illetve megadni), ha bejön, király. Ha nem jön be, akkor meg nem ültem úgy 1órát a gép előtt, úgy hogy nem nyertem semmit :D

Pax Hungaricum 10-01-2007 13:00

Necc! És különben is, a teniszben nincs sakk-matt. :D

No de tényleg, pókerezni nagyon élvezetes, én ingyeneset játszom a neten.
Kipróbáltam a pénzest, elég sokáig húztam a kezdő mivoltomhoz képest, ha jól emlékszem, 50 dollárral indítottam, nem is fizettem be többet, és 3 hétig húztam. :)
Nagyon élveztem, volt, hogy 50 fölé mentem, de nekem ez csak szórakozás, sosem leszek annyira mániás, hogy esetleg eljátszam a pénzem, és éhezzek.
:)
Egyébként a legjobb része a blöff. Pl amikor van egy J7 a kezedben, külön színnel, rögtön a flop után allinezel, és persze mindenki bedobja. :D
Kivételek:
ingyen póker: ott megadom bárki bármit emel. :D
ha nagyon gazdag akivel játszol :D
ha tudják mid van :D
ha van még egy akkora hülye, mint te.. :D
Én eddig minden pókerpartimon nagyon jól éreztem magam, akár neten, akár élőben játszottam. :)
És 70%-ban bejöttek a blöffjeim is. :D

Valezius 10-04-2007 14:56

Október 18-21-et(csüt-vas, ha minden igaz, ha nem az, akkor arra kell érteni :) ) tudom ajánlani, mint köv. időpontot. Előtte nekem nem jó.

Steve 10-04-2007 15:08

ha csüt este lesz akkor csörögjetek rám előtte pár nappal (vagy Grabi szóljon ráém a folyosón) és igyexem ott lenni! :)

Grabi 10-04-2007 15:10

persze, múltkor is "grabi grabi" és mindenki néz rám miért van lánynevem :D

Steve 10-04-2007 16:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 127948)
persze, múltkor is "grabi grabi" és mindenki néz rám miért van lánynevem :D

jólvan Péter, majd hívjon :)

Toti 10-05-2007 12:33

elvileg nekem is jó az a hétvége. úgyhogy ha esetleg lenne belőle vmi akkor jeleznétek? benne vagyok én is.:)

Toti 10-10-2007 08:35

pókerrel kapcsolatban vmi? így kénytelen vagyok az újpestieket kifosztani mindig.:D

Grabi 10-10-2007 09:33

hát tök jó, hogy ketten leírjátok nektek kettőtöknek mikor jó, de gondoljátok ez előrébb viszi a dolgot? sajnos ez nem így működik :(

én a zh hegyek után mindenkinek küldök majd privát üzenetet.

Toti 10-10-2007 09:54

nem tudom, hogy ki a szervező.úgyhogy én rátok hagyatkozom. de ha van fixen esetleg vmi, akkor meg tudom mondani, hogy mi van az időponntal kapcsolatban. de tudok igazodni,vagyis ha engedi a meló akkor tudok, ha úgy a legjobb.

All times are GMT +1. The time now is 00:18.