![]() |
Quote:
|
Necc! És különben is, a teniszben nincs sakk-matt. :D
No de tényleg, pókerezni nagyon élvezetes, én ingyeneset játszom a neten. Kipróbáltam a pénzest, elég sokáig húztam a kezdő mivoltomhoz képest, ha jól emlékszem, 50 dollárral indítottam, nem is fizettem be többet, és 3 hétig húztam. :) Nagyon élveztem, volt, hogy 50 fölé mentem, de nekem ez csak szórakozás, sosem leszek annyira mániás, hogy esetleg eljátszam a pénzem, és éhezzek. :) Egyébként a legjobb része a blöff. Pl amikor van egy J7 a kezedben, külön színnel, rögtön a flop után allinezel, és persze mindenki bedobja. :D Kivételek: ingyen póker: ott megadom bárki bármit emel. :D ha nagyon gazdag akivel játszol :D ha tudják mid van :D ha van még egy akkora hülye, mint te.. :D Én eddig minden pókerpartimon nagyon jól éreztem magam, akár neten, akár élőben játszottam. :) És 70%-ban bejöttek a blöffjeim is. :D |
Október 18-21-et(csüt-vas, ha minden igaz, ha nem az, akkor arra kell érteni :) ) tudom ajánlani, mint köv. időpontot. Előtte nekem nem jó.
|
ha csüt este lesz akkor csörögjetek rám előtte pár nappal (vagy Grabi szóljon ráém a folyosón) és igyexem ott lenni! :)
|
persze, múltkor is "grabi grabi" és mindenki néz rám miért van lánynevem :D
|
Quote:
|
elvileg nekem is jó az a hétvége. úgyhogy ha esetleg lenne belőle vmi akkor jeleznétek? benne vagyok én is.:)
|
pókerrel kapcsolatban vmi? így kénytelen vagyok az újpestieket kifosztani mindig.:D
|
hát tök jó, hogy ketten leírjátok nektek kettőtöknek mikor jó, de gondoljátok ez előrébb viszi a dolgot? sajnos ez nem így működik :(
én a zh hegyek után mindenkinek küldök majd privát üzenetet. |
nem tudom, hogy ki a szervező.úgyhogy én rátok hagyatkozom. de ha van fixen esetleg vmi, akkor meg tudom mondani, hogy mi van az időponntal kapcsolatban. de tudok igazodni,vagyis ha engedi a meló akkor tudok, ha úgy a legjobb.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |