Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

rocchess 03-17-2014 15:20

Grat! :)

De kiváncsi lennék részletekre :)

Szabin volt az egész klán,vagy hogy is volt?

Lord Belward 03-17-2014 22:11

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 307457)
Grat! :)

De kiváncsi lennék részletekre :)

Szabin volt az egész klán,vagy hogy is volt?

Részletek? Ők nem voltak klánszabin mi meg megtámadtuk őket. :) Ennyi elég? :) Ja ezt láttad az eseményekből is. :)

Talán egy hadi játékban nem tiltja semmi, hogy megtámadjunk egy másik klánt aki nincs klánszabin. Vagy igen? :)

Sami 03-18-2014 08:07

Quote:

Originally Posted by Lord Belward (Post 307464)
Részletek? Ők nem voltak klánszabin mi meg megtámadtuk őket. :) Ennyi elég? :) Ja ezt láttad az eseményekből is. :)

Talán egy hadi játékban nem tiltja semmi, hogy megtámadjunk egy másik klánt aki nincs klánszabin. Vagy igen? :)

Mi az a klánszabi? Klán Szabolcs?

Lord Belward 03-18-2014 08:20

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 307466)
Mi az a klánszabi? Klán Szabolcs?

Olyan mint Kis István. :D

Off, OFF.

rocchess 03-18-2014 22:38

Akkor összegezném :)

A klán összes tagja szabadságon volt,és vagy még nem lépett életbe a klánszabadság,vagy már nem volt több klánszabijuk,ti meg kihasználtátok az alkalmat,és ugy támadtatok,hogy ők nem is tudtak,tudhattak róla! :)

szuper.

Tsobi 03-18-2014 22:55

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 307468)

A klán összes tagja szabadságon volt,és vagy még nem lépett életbe a klánszabadság,vagy már nem volt több klánszabijuk,ti meg kihasználtátok az alkalmat,és ugy támadtatok,hogy ők nem is tudtak,tudhattak róla! :)

szuper.

Erre nem azt szokták mondani, hogy grat a szemfülességhez? :)

Merengő 03-19-2014 08:58

En meg mar majdnem elhittem, hogy szemtol szembe mert valamit lepni az a klan... :D

Lord Belward 03-19-2014 10:46

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 307468)

szuper.

Jó, majd legközelebb szólok nekik a klántámadásról jó? :)
Amúgy meg ez nem ütközik semmilyen szabályba. :)

Lord Belward 03-19-2014 10:48

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307470)
En meg mar majdnem elhittem, hogy szemtol szembe mert valamit lepni az a klan... :D

Merengő, szerintem semmi jogod nincs ócsárolni minket.
Én szerintem egy rossz szót se szóltunk rólatok. Nem hiszem, hogy a lejáratás illendő dolog lenne.

Merengő 03-19-2014 11:47

Quote:

Originally Posted by Lord Belward (Post 307472)
Merengő, szerintem semmi jogod nincs ócsárolni minket.
Én szerintem egy rossz szót se szóltunk rólatok. Nem hiszem, hogy a lejáratás illendő dolog lenne.

Ez nem lejaratas hanem teny. Eddig csak elszabiztatok elolem semmit sem mutattatok. Pedig pont azert jottem vissza jatekba mert 3 orkkal terorizaltatok a torpenket.. Elojottem egyedul bevertem 3 oribol kettot majd szabira szaladt a fel klan. Hova tuntek az igeretek, hogy a dragon igy meg ugy lesz verve?? Gyava egy brigad vagytok..

All times are GMT +1. The time now is 11:31.