![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem figyeltem az éjjeli akciódat! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
na nem esett le sajnállak:P feküdj le aludni te is:D |
Quote:
|
Quote:
Éjfélkor is kukorékolt Harcosok:D:D Andrew itta meg a levét:D:D |
Quote:
|
Quote:
Szerintem mondj neki esti mesét akkor talán összejön:D:D |
Quote:
Szép volt?:D Másat nem tudok:P |
Quote:
|
Quote:
Szóval ne aggódj miattam :) |
Quote:
Csak jót akar neked:D:D |
Quote:
Komolyan aludj Azthittem elég lesz msot 2óra alvás De 15kell inkább:P Aludj vagy 2hetet Boszitól kérj ehhez tanácsot |
Quote:
|
Uhh nekem most kellesz 1 téma:D
Ha itt akülsön Pirosban nagyon nagyon szépeket irnak rólam:D Azt hol tudom jelenteni?:P |
Quote:
Csak ő naponta 48órát alszik:P |
Quote:
Én csak 30-ról tudtam;):D |
Quote:
|
Quote:
555-FELJELENT Ha azt mondja, hogy nem létezik ilyen szám, akkor elrontotad és próbáld újra :) Nyugi hamar elbírálják az ügyedet :D |
Quote:
Addig újra előadom az altató versem(azóta bövült) Aludj, Aludj Aludj!!!!! |
Quote:
Majd egyszer alszom :) |
Quote:
Jó dolgod van. Pénzt is kapsz érte?:P |
Quote:
|
Quote:
Ha nem írsz én se fogok... Ja igen a dolgod,hogy a többi témába meg offolj:) Jó az:P Megkérdezem majd Atit mennyit fizet az ilyen embereknek:P |
Quote:
Ahelyett, hogy nyugton hagynál :) Menj inkább olvasgass Napóleonról jó arc volt ;) |
Quote:
|
Quote:
Itt nincs rád szükség Ezért nem fogsz sok mindent kapni Atitól... |
Quote:
Honnan?:P |
Quote:
Mutatta msn-en és tök igaza van :) |
Quote:
Mert nekem nem írt üzit Andrew:P Ne szóljunk bele olyanba amihez nem értünk:P köszi:P |
Üzi továbbmásolása meg tudtommal tilos ugyhogy hajrá
Így kell csinálni Errröl van szó:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pontosabban: Ha én írok egy üzit valakinek, és megmutatom bárkinek, hogy mit írtam, azzal semmi probléma nem lehet. Ha valaki ír nekem egy üzit, azt nem mindig etikus másnak megmutogatni. ezt a témát nem is lehet offolni :p |
és mi az az alvásban lenni ?
|
Quote:
De töle is csak akkor ha nyugodt:P Neki szokása berakni a forumra az üziket:D amit egy másik igen igen nyugodt embertöl kap: Csucsi várj meg De lehet offolni:P Ha mondjuk más beszél rólad az offolás... Itt csak nekem lehetetlen offolni... attól,hogy chat téma attól lehet... Ha éna Túra topikba irnák egy önéletrajzto na az off... Ha itt irsz 1 túrát az is off Amugy dragon ott le van szedve az,hogy ki küldte... Itt meg arról van szó,hogy andrew küldött egy üzit... Melyet te megkaptál msn-en;)állításod szerint... |
Quote:
A kocka lehet fordul, csak vigyázz, ne fordulj vele, nehogy bilibe lógjon a kezed:) 2007-09-07 06:41:46 - kor X-ben nem történt semmiféle harci cselekmény. Nem tudom, honnan ez amit te bemásoltál, de hamisítvány, hacsak én nem egy egészen más krónikát látok... Nevetségesek vagytok kicsit... |
Quote:
Végre valaki rájött Komolyan te ügyes vagy:P Bár ahogy látom neked is kellett teljes hozzá:P:P |
Quote:
Hogy én ügyes vagyok, az hagyján, de neked lassan gondjaid lesznek:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:05. |