![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Éshogy ne csak off legyek: úgy látom ma az A is a békéről szól eddig 0 esemény mára klán szinten:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
karácsony után visszatérünk:D addig vegyetek popcornt és kólát:D összecsapás várható a szájkarate koronázatlan királyával;) |
Quote:
Esetleg erkölcsösség lovagjaként törölhetnéd a plusz oridat az A ban |
Nem hiszem, hogy pont karácsonykor kell szájkaratézni! Most értek rá csak erre vagy mi?
Szeressétek egymást!:) |
Quote:
Karácsonykor szerinted változik valami is ebben az elcseszett világban? Afrikában vagy a világ más tájain kevésbé éheznek akinek nincs mit enni? Kevesebben lesznek erőszak áldozatai? Akit én szeretek ahhoz nem kell karácsony hogy tudja, akit pedig nem szeretek vagy utálok annak karácsonykor se fogok kedveskedni mert az képmutatás. Mellesleg az ellenségeimet szeresse a román barnamedve,ha ízlik neki. :D |
Quote:
Nah jó csak vicc, ezt tényleg így gondolom én is ahogy Serg írja. |
Quote:
Ne tedd magad nevetségessé :) Amit irsz az alaptalan vádaskodás, Digital Knights és Tolvajok Gyilkosa viszont megtalálható a szégyentáblán. Ezek után úgy gondolom, hogy meg van az erkölcsi alapom ehez. |
Quote:
|
Quote:
Szerviz javaslat: az erkölcsi érték mutatója erősen meghibásodott kérem installálja újra Nagyon halkan jegyzem meg hogy van bizonyítékom arra hogy nem is egyszer csaltál már a hódban és ha nagyon berágatsz közzé teszem valamilyen tárhelyen... |
Quote:
Quote:
serg: msn logokat vagy egyéb ilyen "bizonyítékokat" gyártani nem nagy dolog. Ha azt hiszed hogy ezzel lejáratsz nyugodtan tegyél fel bármit egy tárhelyre. Ha egyéb érdemi bizonyítékod van a bünösségemet illetően, hát akkor használd a support kukacát vagy a jksz bejelentőt. |
Örülök hogy ti még Karácsonykor is képesek avgytok szájakaratézni :mad: Gratulálok a felnőtthöz illő viselkedésetekhez! Szal örülnék ah anygon hamar abba fejeznétek az egymás szekálását még kb. 2 napig! Köszi szépen
|
Quote:
1;mindketten tudjuk hogy ezek nem gyártott dolgok 2;nem kell, hogy lejárassalak azt te már rég megtetted... 3;nekem nem célom hogy kirúgjanak a játékból,de ahhoz bőven elegendő hogy mindenki számára kiderüljön hogy nincs neked semmiféle erkölcsi alapod sem velem sem mással szemben. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Princetől miért kaptam lefele fordított ujjat?
|
Quote:
A jelenleginél boldogabb ünnepeket kívánok neked is, többieknek is. Akkor is, ha ez itt maga a nirvana. |
Quote:
Quote:
Tehát ezzel nem értesz egyet .. hát nem egyforma az értlékrendünk tényleg .. |
Quote:
Ez a kifogásolt motívum. Ha valóban beszélgetni akarsz erről a differenciáról, szaporítani a szavakat, ne itt. |
Princ ..
Ha nem fogod fel hogy nem az számít hogy ünnep van vagy bármilyen nap .. hogy akit szeretek, szeretem naptól és ünneptől függetlenül mindig, se jobban se kevésbé egyik nap sem, ha karácsony van ha nem .. ugyanez vonatkozik azokra is akiket nem szeretek .... akkor nincs miről beszélnünk .. NEM az ünneptől és NEM a napoktól teszem függővé az érzéseimet, hanem az emberektől és az emberi hozzáállásuktól. |
Quote:
|
Quote:
Szoktál kígyót-békát kiáltani a (talán nem is létező) gyűlöltekre ilyenkor? Persze, hiszen ez is csak egy nap. :confused: |
Quote:
|
Quote:
Akkor kérdezzünk:Te sosem veszel a feleségednek csak úgy egy szál virágot? A gyerekeknek valamit?Csak azért hogy lásd örömüket mindenféle alkalom(szülinap,névnap,karácsony,valentin, stb) nélkül?Mert nekem meg ez a fura... Biztos vacak az értékrendem,de én már csak ilyen ósdi vagyok |
Serg: ahogy nézem picit félreértetted Princet itt.
Másrészt kissé elbeszéltek egymás mellett, ez egy parttalan vita. Viszont már oda jutott a dolog, hogy ha nem karácsony lenne (amikoris szerintem sem kell képmutatóan kedvesnek lenni, de akiket nem utálunk, azoknak szerezhetünk pár kellemes pillanatot -pl nem fárasztjuk bicskanyitogató stílusú hozzászólásokkal őket :) ) sem szívesen olvasná az ember. Nem lehetne ezeket privátban lerendezni? Az idei karácsony eddigi egyetlen sikeres klánütése: 2008-12-25 01:01:01Rossz példa! (#3538) támadást indított Hungária (#3345) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 593 hektár földet. Gratula! |
Quote:
Hm. Xepi tapintatosabban fogalmazott. Amúgy elárulnátok mi köze a hódító 1A eseményeihez ennek? :D Grat a Rossz Példa szövinek! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl.: a volt párom is elszállt tőle, és teljesen más lett a diploma osztója után... Azért kezdtem újra a hódot,mert nagyon sokáig nem játszottam. Mihelyt lesz új párom, vagy késznek fogom érezni magam arra, hogy új párkapcsolatot létesítsek, az orik mennek szabira. Nekem például nagyobb dolog volt megszerezni a középfokú szakmai c típusú német nyelvvizsgát, mint lediplomázni. Én annak örültem. Azért nagyon-nagyon sokat küzdöttem és nagy lelkierő kellett, hogy a kudarcokat,mert volt egy pár, feldolgozzam és folytassam a megkezdett melót. Nekem fősulin két bukó tárgyam volt a matekos és német tárgyak,de sok szorgalommal megcsináltam őket, míg pénzügyet, számvitelt, közgázt egyáltalán nem tanultam,mertnem volt rá szükség. :) bocsi az offért |
Quote:
Meg sem próbálod felfogni amit írunk, senki nem kérte hogy megértsd, de legalább értenéd, és nem kiforgatni próbálnád ... |
Mi újság az 1A-ban? :)
|
Quote:
2008-12-26 02:00:58 Rossz példa! (#3538) támadást indított Vidám fiúk önsegélyező egylete (#3380) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1695 hektár földet. semmi.. :D |
Quote:
Igazándiból az lenne karácsonykor a lényeg, hogy ha bele akarok rúgni valakibe, akkor azt nem karácsonykor teszem. Nem mondja senki, hogy szeretni kell akit utálsz. Várok 1-2 napot a pofánvágással, ha az tényleg esedékes.:) Ezért nem értelek én titeket. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:25. |