![]() |
The Catafalque
The Catafalque - Neath Waters (Minden vízbe mártott test) And as the spirit's grained to sack Of shining flesh ny mills of time, And as the flaming's drowned to mud All whisper me mortality... By window slumbering deeply Soulsilence. Rainpainting of thee Ships of time sail me home this night Let the sea wash my hair weak white... Glasshearted clouds above diving Veering and falling and rising Nightfall room. Wintes shade this days I close my eyes when I am awake Beneath an evening garden Glowing the loneliness These are the shades of passing To paind incandescente The machines of changing Revolving, rotating. Ships of time sail me home this night Neath waters slumbering Neath gardens still glowing Let hte sea wash my hair weak white When you wake up, you close your eyes Wake up, close your tiny eyes When you wake up, you close your eyes Wake up! You close your tiny eyes! |
The Catafalque - Varjak fekszenek Öreg leszek nagyon holnap Nagykabátot terítek a szívemre Vállamra varjak fekszenek Hajamból holt lepkék Velük mozdul a domb, a dér És kék vászon lesz az ég Ha lefekszem alá Szívemen nagykabát... Öreg leszek nagyon, Lassú, és jó... |
|
|
|
|
Quote:
Nekem nem indult el :( |
Quote:
|
Quote:
Ez a jutyub már csak ilyen :) |
Helló baby, te nyomorult állat! :D
|
Múltkor hallottam ezt a számot, és nekem nagyon tetszik.
|
Ossian - Csendesen |
kétszer, bocsika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ismerős Arcok
Készülök a márciusi koncertjükre:) |
|
|
|
|
|
Kicsit régi, kicsit recseg, és mindíg új értelmet kap.:) |
Legyek, barna legyek ellepnek mindent Utcákat, tereket, az álmokat s a csendet. A ház falán felirat ég. "Ki vagy?" - kérdi a Nyúl A szürkéből tán ki sem látsz Csak én tudom, mégis te vagy az úr. Már láthatod, összeáll a kép A játék véget ér. Már láthatod vesztettünk megint S koldulunk az életért. A ház falán felirat ég. A tűzfalak vigyázzák rég. Az út vége jól látható S a gödör felett hullni kezd a hó. Összeáll a kép A játék véget ér. Az út vége jól látható S a gödör felett hullni kezd a hó. Összeáll a kép A játék véget ér. Az út vége jól látható S a gödör felett hullni kezd a hó. |
Csillagkohó (részlet)
[...]
Forduló csillagrendszer épülő távolságban. Elnyúló őspályákon álmomban azt kívántam: Hogy te legyél a Hold, ami mindig bennem volt, S hogy én legyek a Nap, ami mindig benned marad! ...holdvilágban elalszom ma nem ébreszt fel engem soha senki ember ez világon! Úgy alszom el, azt kívánom... [...] |
És köszönöm Vent-nek, hogy értékelte a nem éppen mindennapi témájú, súlyos mondanivalóval rendelkező dalokat, igazán örültem neki, hogy van aki átérezte, az nem volt nekem egy jó nap, és bármilyen hülyén is hangzik, jólesett, hogy valaki megért aznap.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem szeretem a stílust, de ez most tetszik: |
Quote:
|
|