Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Takanohana 09-01-2010 17:19

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 262432)
Most mi bajod az elfel? nagyon durva hadi tud lenni A ba :D csak sajna senki se annak használja

hogy a témához is legyen közöm:

Átgondoltam mindent és arra a megállapításra jutotam hogy aki 2* akar fordulni az 4.000 hektárról tehesse ezt meg aki szemet akar annak 7.000 hektárnál kezdjen telni a topköre!!

Ha a fix heki (ami nálad 7000 h) túl alacsony, akkor a 2X körbefordulásnak nincs értelme, még aki nem szeret A-ban játszani az is felvisz egy országot 7K hekire, és aztán B-ből forog. A mostani (9K) fixálása teljesen jó szerintem, elég sok, hogy megérje kétszer körbemenni, de mégis egy fix pont, amit meg lehet célozni.

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-01-2010 17:25

nekem meg a 9k heki tünik soknak :)

de lehet 7500 heki is de aza max :)

Redback 09-01-2010 17:26

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 262435)
Ha a fix heki (ami nálad 7000 h) túl alacsony, akkor a 2X körbefordulásnak nincs értelme, még aki nem szeret A-ban játszani az is felvisz egy országot 7K hekire, és aztán B-ből forog. A mostani (9K) fixálása teljesen jó szerintem, elég sok, hogy megérje kétszer körbemenni, de mégis egy fix pont, amit meg lehet célozni.

Ahhoz, hogy B-ből tudjon forogni, a mindenkori top30%-ot kell elérnie. A fix hekit az A-ból való forduláshoz kell elérni :)

Takanohana 09-01-2010 17:38

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 262437)
Ahhoz, hogy B-ből tudjon forogni, a mindenkori top30%-ot kell elérnie. A fix hekit az A-ból való forduláshoz kell elérni :)

Ja tényleg, igazad van.:)

chillin' 09-01-2010 18:06

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 262435)

Én inkább fordulnék 4000ről és élvezném a játékot a lentebbi csoportokban,mintsem A-ban "szenvedjek" egyedül!

Takanohana 09-01-2010 18:30

Quote:

Originally Posted by chillin' (Post 262444)
Én inkább fordulnék 4000ről és élvezném a játékot a lentebbi csoportokban,mintsem A-ban "szenvedjek" egyedül!

én is. csak azt mondom, hogy a két könnyítésnek egyszerre csak úgy van értelme, ha nem ütik egymást.

vityu 09-01-2010 18:47

Quote:

Most mi bajod az elfel? nagyon durva hadi tud lenni A ba :D csak sajna senki se annak használja

Mégis mi teszi őt azzá? Hogy kell neki 18-20% ház? Hogy 52 lovas fér 1 barakkjába? Hogy semmi támadó bónusza nincs? Jah, a 40-45% hadügyi tekercs... Tényleg pazar hadis...

Quote:

hogy a témához is legyen közöm:

Átgondoltam mindent és arra a megállapításra jutotam hogy aki 2* akar fordulni az 4.000 hektárról tehesse ezt meg aki szemet akar annak 7.000 hektárnál kezdjen telni a topköre!!

Én még mindig azt mondom, hogy csak teljes értékű lefordulás, a másfél évvel ezelőtti kb 6000 hektárról.

Ha nem, akkor a Csabi által vázolt 4800 hektárt favorizálom.

Artúr 09-01-2010 19:23

Üdv
Én is átrágtam magamban még egyszer a kérdést és változott a véleményem. :D
Tehát: a két körös fordulásért reális lenne a 3-4 k heki.
A plusz szemért fordulást és a B-ből fordulást azonos feltételhez kötném. Eredetileg max 6 k hekit gondoltam, de egye fene legyen 7 k heki, ha a B-s országgal is lehet fordulni ennyiért.
A jelenlegi ~9 k heki mint fix határ túl magas. Ezért nem igazi könnyítés csak egy "nehéz" helyzetet rögzít.

A B-ből fordulóknak meg a tovább mozgó top 30% kiszámíthatatlan ezért nem támogatom. (Nem hiszek benne, hogy a top 30% határa elkezdene lefelé kúszni a sok leforduló miatt)

Ati 09-01-2010 19:29

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 262458)
A B-ből fordulóknak meg a tovább mozgó top 30% kiszámíthatatlan ezért nem támogatom. (Nem hiszek benne, hogy a top 30% határa elkezdene lefelé kúszni a sok leforduló miatt)

Dehát nekik nem is kell semmit "kiszámítani". Ők azok, akik szeretnek az A-ban játszani, és a topban vannak, bármi történik is. Ha megy a top, akkor mennek ők is.

Tsobi 09-01-2010 19:31

A fix heki belövésével nem szűnik meg a jelenlegi top30% minden funkciója?

All times are GMT +1. The time now is 10:44.