![]() |
1 Attachment(s)
Sziasztok!
Mellékelve az összesítés az 5. forduló végén. A mostani volt az a forduló, ami után már egész biztos, hogy újonnan csatlakozó ország nem nyerheti meg a párbajsorozatot (már csak összesen 20 pont szerezhető, és a mostani első helyezettnek több mint 20 pontja van), ezért mostantól új országokat nem veszek már be, csak az eddig legalább egy játékot játszott 66 ország folytathatja a sorozatot. Az eredeti terv az volt, hogy még ilyenkor is lehessen csatlakozni, de szomorú tapasztalat, hogy az újonnan csatlakozók leginkább csak védelem nélküli üres földként jelennek meg a párbajban, és erre semmi szükség. Az összesítőben ketté osztottam az országokat: a fehér hátterű országok még esélyesek az első helyre, a szürkével jelöltek már akkor sem tudnak annyi pontot összeszedni, hogy elsők lehessenek, ha minden fordulót maximális ponttal zárnak. A nagyobb kiszámítahtóság érdekében mostantól a meghirdetett időpontokban mindenképp meg lesz tartva a párbaj, akkor is, ha kevés a jelentkező. Így 1-2 hét időt is spórolunk a csúszásokon. A 6. forduló (ami már ismét csak 4 órás lesz) első párbajának idejét hamarosan kiírom. De egy hét pihenő most mindenképp lesz. |
A 6. forduló első párbaja 2009. augusztus 24-én (hétfő) reggel 8 órától délig kerül megrendezésre. A párbaj mindenképp megrendezésre kerül a jelentkezők számától függetlenül! A párbajra csak olyan országokat veszek be, akik már játszottak a párbajsorozaton legalább egy párbajon.
A párbajt nem publikusként hirdettem meg, ezért a párbajsorozat eddigi résztvevőinek hamarosan küldök üzenetet is a játékon belül a párbaj időpontjáról. |
Ki is ment az értesítés mindenkinek, aki eddig résztvett a párbajsorozaton. :)
|
Aki tudja, hogy ráér, az már a távoli időpont elelnére nyugodtan jelentkezhet. Nehogy most meg az legyen, hogy túl sok idő van a jelentkezésre, és emiatt betelnek a helyek, aztán valaki lemarad. :)
|
Quote:
Egyelőre nem kell ettől tartani...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Senki nem szeretne párbajozni?:)
Lazán nyerem így:) Poolt jó lett volna alázni:D |
Quote:
|
Quote: