Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Valezius 05-16-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96528)
???

Minek? :-o

Érdekességképpen, mi másnak? :)

Ati 05-16-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96531)
Érdekességképpen, mi másnak? :)

Indíts... :D +1 elf topic már igazán nem számít :D:D:D:D:D:D

Én ezügyben már elmondtam az álláspontomat. :)

Valezius 05-16-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96532)
Indíts... :D +1 elf topic már igazán nem számít :D:D:D:D:D:D

Én ezügyben már elmondtam az álláspontomat. :)

Akkor majd megkérem a másik topic gazdáját :D
Nem szeretek eleve halott topicocat indítani. :)

Szemes224 05-16-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 96528)
???

Minek? :-o

Igazad van, indíts inkább egy elfet:)

Valezius 05-16-2007 12:50

Hát szomorú befejezés lett.
Vannak dolgok, amik nem változnak.

jura 05-16-2007 12:55

Bezáródott az elf finomítás topic?

úgy látom :igen

pedig még le akartam írni , hogy nehogy valaki a 3.verzióra gondoljon, hogy a 30% nem is volt elirva és a rendszer is 30-at számolt, csak valami indok kellett a maluszokra, hogy a bunkerból gyújtó elfet leállítsák

erre nem is merek gondolni , csak a billenytyűim maguktól kattognak

Ati 05-16-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by jura (Post 96577)

pedig még le akartam írni , hogy nehogy valaki a 3.verzióra gondoljon, hogy a 30% nem is volt elirva és a rendszer is 30-at számolt, csak valami indok kellett a maluszokra, hogy a bunkerból gyújtó elfet leállítsák

Igazából nem világos, hogy ha az egész beszélgetést nem akarod az elejétől elolvasni, akkor az utolsó felébe bekapcsolódva, miközben halvány fogalmad sincs, hogy az egész honnan is indult, miért kell összeesküvés-elméleteket szülni.

Biztos bennem van a hiba, és nagyon tuti dolog ilyeneket csinálni. ;)

Kutyuleee 05-16-2007 12:58

Quote:

van egy érzésem hogy ezért a leirásért, más ember/emberek billentyüi is kattogni fognak, egyfelöl ezt nyiltan mondták volna ki. Másfelöl akkora igény nem volt rá mert nem sok olyan topicra emlékszem,hogy gyengitsük az elfeket mert szétszednek így nem lehetett nagy probléma, emellett sokan jelezték hogy hibás az elf védelme... úgyhogy tuti nem 30-volt

BimmBimm 05-16-2007 13:02

Quote:

Azért nem semmi miket találsz ki. Lehet nem ártana elolvasni egy két elf-es topikot, tudom többezer hozzászólás de akkor is... Ha okosat nem tudsz mondani azért hülyeséget nem kell!

jura 05-16-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 96579)
van egy érzésem hogy ezért a leirásért, más ember/emberek billentyüi is kattogni fognak, egyfelöl ezt nyiltan mondták volna ki. Másfelöl akkora igény nem volt rá mert nem sok olyan topicra emlékszem,hogy gyengitsük az elfeket mert szétszednek így nem lehetett nagy probléma, emellett sokan jelezték hogy hibás az elf védelme... úgyhogy tuti nem 30-volt

írtam is : én nem is merek rá gondolni,
és senkiről sem feltételezek ilyet!

Atiban én bízok, hozza meg a döntését és kész, de ze a húzásnyúzás már minden hülye gondolatot előhoz, bocsi!, lássunk világosan és játszunk.

ne gyertek állandóan azzal , hogy olvass vissza 1000 hozzászólást, mert mire végigolvastam már elfelejtettem ezt-azt vagy összemosódtak a dolgok.
És a finomításhoz normálisan szóltam hozzá, amíg erre esély volt.

Ati, kérlek szépen dönts mielőbb, úgysem tudunk okosabbat kihozni!

All times are GMT +1. The time now is 02:29.