![]() |
3 ember írt be a klánból, miért pont Remyvel kezdődik a mondanivalód? :P
Az ivás meg még hátravan... |
Quote:
2013-11-18 23:00:41 [125 kör] Land of Valinor (#594261) elfoglalt 0 hektárt Madőrülök a tangámtól (#171717) országától. 2013-11-18 22:00:40 [155 kör] Madőrülök a tangámtól (#171717) elfoglalt 548 hektárt Land of Valinor (#594261) országától. A helyzet felismerésért csak gratulálni tudok! Meg kell hagyni, remek taktikai húzás volt... Végülis a kockázatmentes támadást sosem szabad kihagyni ... |
Quote:
|
Látom ez itt véletlen dupla komment lett, kitöröltem.
|
De amúgy szép lassan fogadd el, hogy ez a magas hektárok velejárója, és hidd el, az ellenfeleink is alkalmazzák, csak igyekszünk tenni ellene. Úgyhogy ne sírjál, ettől üthető az ember, nem úgy, mint szabin.
Ps. Személy szerint a Valinort meg a megkenős csávót pl. a klánráállás hiénája óta nem szeretem. |
Kedves Harcostársak!
Az elmúlt napok harcainak elismeréseként klánunk nevét megváltoztattam (lehet, hogy csak átmenetileg) Egyéni csaták sorozatában sokezer hektárt foglaltunk. Itt is szeretném megköszönni az egész csapatnak azt az erőfeszítést, amit megtesznek!!!!!! Valamint azt a profizmust, ahogy a hadműveleti terveket végrehajtják! (Hege az elmúlt alkalommal 300K lovast fogott meg úgy, hogy ki volt támadva) Ha a fórumközösség szívesen venne élménybeszámolót akkor összeszedem magam, és megírom. |
Quote:
A taktikai szerepe az volt, hogy Orsi a helyezéskülönbség ellenére 2 körre kerülhessen a majd fullosan kitámadt Megtekintéshez. Akit utána 5 sereggel be is ütött. a 0 hekis veszteség ennek a fokozásnak egy mellékes hozadéka volt. |
Quote:
Az elfokozas nem tema... A celpont kivalasztasan van a hangsuly. Ugyhogy a bator pekeket nem kell fikazni. Az egy barki altal alkalmazhato dolog. E mar alkalmaza itt mindenki aki ezen a forumon megfordult... De mindegy ez Nem az en gondom. Csak van az a mondas h az vesse ra az elso kovet, aki...... Es a gyavas beirasod utan ez kikivankozott elolem. Valszeg a resztvevok fele nem tudja mirol beszelek, de nem is baj En tudom es ti is tudjatok, de jobb is ha nem beszelunk rola tobbet. |
Quote:
Amúgy meg le vagy tojva, hogy egy badarságon lovagolsz, nemhogy a sok rohadt jó kis csatának gratulálnál. De hát ilyen az irigység. Quote:
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott Ment messzire s ina szakadt Midőn nyúlként bátran szaladt Előre csak lassan jutott Mert közben többször elcsúszott Bátrak bátra hős Sir Robin |
Zoli, az élménybeszámoló jöhet. Mindig szívesen olvasom ezeket, bárki is írja.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:59. |