![]() |
Quote:
|
Az utóbbi idők legjobb dipis beírása. :D
(Szerintem persze.) |
Quote:
|
Szerintem az egykori enyémeim jobbak voltak...;):D
Ott még volt olyan is, aki beugrott...:):rolleyes: Azok a régi szép idők...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Azt kell mondanom hogy a Gee által bemásolt hirdetés (1369-es hsz, nem idézem mert hosszú) engem nagyon nagy mértékben emlékeztet a szép emlékű Csofika stílusára :rolleyes:
|
xxx (#xxxxxx)
xxxxxxxxxxxxxx Helyezés: xxx Érték: xxxxx Harcosok, és egy varis kerestetnek! Lehetőleg ember, v. törp. Harcosok-at mindenhol szívesen látják.:D Akkor most milyen lesz a faja a varinak? már csak a hulla hiányzik.:D |
Bocsi, de nem lehet kihagyni.:D
És mert csak.:p ********** (#******) 2007-10-31 19:53:55 Helyezés: *** Érték: **** Sziasztok! Tudom hogy vágytok egy megbízható közösségre, ezért ezt el kell olvasnotok! MINDEN EGYES MONDAT ÉS MINDEN SZÓ IGAZ BENNE!!!! A Laura néni testvérének a vőlegényének a barátjának az öccse hallotta hogy szövetségünk új tagot vár! Ezt a hírt a HWCsDEB (Hódító W Csoport Diplomácia Ellenörző Bizottság) is MEGERŐSÍTETTE!!!! LEHET JELENTKEZNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN. MINIMÁLIS feltételeknek kell csak megfelelni. A legkülönbözőbb országos, és nemzetközi médiumok adtak hírt e minimális elvárássorról, miszerint: CSAK MOST, a belépéshez NEM szükséges több éves tapasztalat, mindössze a tanácsok megfogadása!!! CSAK MOST, a VIP tagság NEM kötelező csak erősen AJNÁLOTT!!! CSAK MOST, választhatsz a következő fajok közül, hadis formációban: óriás, ork!!! CSAK MOST, megengedett hogy lefele esetleg TÖBB körre is ellégy szakadva, segítünk a zárkózásban!!! CSAK MOST, 200 hektáros maxolás, több hektár sajnos KIZÁRÓ OK!!! ÉS ez csak MOST és csak NEKTEK csak EBBEN a csoportban!!!! KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!!! A teendők: Rád illenek a feltételek? Azaz 200 hektáron ork vagy óriás fajjal hadis beállítottságú vagy? Nincs más dolgod mint ZÖLDBEN jelentkezz ebben az országban: ********** (#******) KÖSZÖNÖM! |
Quote:
csak betette a hirdetésem:eek::eek::eek: :D:D:D |
Én ork kereskedő vagyok, tolvaj beállítottsággal. Full íj, kevés vari, sok toli. :D
Bevesztek? :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |