![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2013-10-20 03:00:44 A sötét lovag lecsap (#547763) elfoglalt 880 hektárt Váci Fegyház (#662207) országától. grat!:) ez már szép mennyiségű humusz!:) |
2013-10-23 20:00:40 Madőrülök a tangámtól (#171717) elfoglalt 599 hektárt War Of The Damned (#222111) országától.
grat.. meg a többihez is az elmúlt napokból.. 2013-10-24 02:00:41 IMMORTAL (#3543) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 736 hektár földet. itt viszont nem tudom kinek gratuláljak.. |
Orsiék szinte akadálymentesen végigmennek az egész szinten...
Pedig a dragonból ott voltak egymás mellett legalább 6-7 en és mégsem állták utjukat,vagy lehet hogy nem is akarták? |
Quote:
látom jönnek a lefelé újjak:)nyalóka none is megérkezett... de tényleg leszarom... megfogadtuk addig harcolunk még nem jön az első elfokozás. jött így nem erőltettük ennyi |
Quote:
Rochess: nemtom, én is jóval többet vártam tőlük ennél. |
Quote:
azért lett elfokozva, mert akkor szopó ágra kerül... a többi is csak azért nem, mert utána mehettél volna megint a törpére:) ja és nem sírok csak tény megállapítottam az előző hozzászólásra |
Quote:
Will Hunting: Az egyik nevelőapám kitett egy villáskulcsot, egy botot és egy szíjat az asztalra majd azt mondta, hogy "Válassz!" Pszichológus: Én a szíjra szavaztam volna! Will Hunting: Én mindig a villáskulcsra. Pszichológus: Miért arra? Will Hunting: Hogy rohadjon meg, azért! |
az üzenetek alján van olyan,hogy kinek tetszett és kinek nem,és oda vannak irva a nevek.
Ezt bárki megtudja tenni? és hogyan? vagy csak én nem tudom.... |
Quote:
|
Quote:
De ugye az utobbi idoben mindenkinek ez a velemenye, hogy minek, amibe mi is beleestunk a kozel multban, regebben ilyen nem volt, mindenki beleadott mindent, es most ez miatt eleg sok nagy ossze csapasok elmaradnak. Nagyon remelem hogy idovel fordul a kerek az Aban. |
All times are GMT +1. The time now is 01:26. |