![]() |
2013-09-13 08:00:46 Huhuhuhú (#4492) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5340 hektár földet.
2013-09-13 08:00:45 Black Dragon (#3270) támadást indított Huhuhuhú (#4492) ellen, de a csatát elvesztette. |
Quote:
|
Kettőnek? Ahogy nézem legalább négy klánnak kell gratulálnod...
|
2013-09-13 08:00:46 Huhuhuhú (#4492) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5340 hektár földet.
2013-09-13 08:00:45 Black Dragon (#3270) támadást indított Huhuhuhú (#4492) ellen, de a csatát elvesztette. Nagyon nagy gratula a huhuhúnak!!! Vagy a pékeknek? Esetleg a hanyatlásnak? De nem értem mit szaroztok!!! Ötletként tanácsolnám esetleg (csakhogy ne kelljen annyi klánt összehangolni bár ez sem okoz gondot) egyszerre álljatok ránk klánban mind a hárman... az szerintem gyorsabb:) és akkor amelyik klán a legtöbb földet akarja az nagyot bont a másik kettőnek meg nem kell:) mi meg majd kő-papír-ollóval eldöntjük kit kísérjünk esetleg |
Ja és még mielőtt valamelyik nagyokos jönne itt azzal, hogy már megint fröcsög a Dragon leírom! Amit csináltatok teljesen szabályos csak elgondolkodtató!
Három nagy klán fent termel majdnem azonos ponton majd adnak embereket egy kisebbnek, hogy kirakják a dragont beverik majd csend, aztán pár hét és jönnek megint. szerintem gyomorforgató ATI szerinted nem? Feltételezhetően információáramlás, a piacon való segítésről nem is beszélünk |
Quote:
A klánokból ki lehet lépni, be is lehet lépni. Ha ez nem lenne akkor elenyésző lenne a kláncsaták lehetősége. Nem kell egy kis pára esetén azonnal tüzet kiáltani szerintem... Biztos vagyok benne, hogy akár a Támadó akár az ellentámadó klán rendelkezik akkora vagyonnal amivel akár védőként akár támadóként fel tud lépni. Ti is nagyon sok kláncsatában voltatok már eredményesek. Most ez nem így jött össze, mert......... Talán a támadó fél jól tippelte meg a reakciót. |
Quote:
|
Quote:
Nem akarok se Pro se Kontra állást foglalni. De ha Rádállnak és van annyi vagyonod amiből fel tudod tölteni a szabad helyeket, akkor a taktika dönt! Ha egy klán támad akkor az kinyílt, tehát üthető. (ha valaki csont üresen áll, és mindent a piacon tart akkor persze nem tudja feltölteni a klánt. Ha a ráállás körében bevesz 1 milla lovast AMI LÁTSZIK A PIACON, akkor nyilván korlátozott marad a védelmi lehetősége). Ha egy pofon ér akkor sokkal nemesebb felállni, és számonkérni attól, aki adta, nem pedig panaszkodni. Én Bízok abban, hogy játékostársaim nem megrögzött JKSZ-társaság. Persze a hófehér, és a fekete között sok árnyalat van, de a meghatározó többség max a fehér-világosszürke mesgyén lehet. Szerintem Te is így gondolnád, ha tapasztaltad volna a Wand idejében zajló eseményeket... |
Én nem beszéltem csalásról jksz-ről sem ráadásul gratuláltam is!
annyit tettem, hogy az utókornak megörökítettem a nagy összefonódást de talán ez csak nem bűn??? |
Pontlistákat kaphatunk?
|
All times are GMT +1. The time now is 18:17. |