Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Valezius 01-09-2008 18:13

jáj, jáj, jáj, jáj, jáj, :mad:

Na most kidühöngtem magam...

belas 01-09-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 150139)
áááááááááááááárgh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most Kaptam Meg A 140.000 Ft Jóváírásomat!!!!! Ba...... Most!!!!!!! :(((((((((
Sorszámot Akartam Venni!!!! :(:(:(:( Most Várhatok Egy évet !!!!!!! Miez Mááárrr !!!!
Szétvet Az Ideggörcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gee:) Ennyiért vehetsz egy fél szintet,elég jó sorszámokkal:)))

[HTPA]GeeForce 01-09-2008 22:07

Quote:

Originally Posted by belas (Post 150158)
Gee:) Ennyiért vehetsz egy fél szintet,elég jó sorszámokkal:)))

Kis létszámú csoportban akár egy egész szintet megvehetnék... :D

Mondjuk nem lenne innentől kezdve 4/K, hannem 4/Gee lenne a neve.. ::D:D:D

Na de a viccet félretéve, köszi a vígasztaló szavakat, csak az a gond, hogy tudom milyen szép sorszámokat lehet venni, meg milyen jó orikat, de nekem a saját legeslegelső sorszámom kéne... :(:( Azt pedig nem birtokolja senki, mert az orim törlődött az egyik azonosításnál, amikor nem tudtam azonosítani... :(

laci 01-10-2008 07:42

Nem értem, miért nem képesek egyesek felfogni hogy a nem magyar Hódító-verziókban nem a magyar a "hivatalos nyelv"... mindig van valaki aki vitatkozik és értetlenkedik :mad::mad:

Miért regisztrál valaki idegen nyelvű játékba ha ilyen problémái vannak: van elég csoport meg szint a Hódítóban is, miért nem itt játszik ha csak magyarul képes/akar játszani?

belas 01-10-2008 07:50

Quote:

Originally Posted by laci (Post 150272)
Nem értem, miért nem képesek egyesek felfogni hogy a nem magyar Hódító-verziókban nem a magyar a "hivatalos nyelv"... mindig van valaki aki vitatkozik és értetlenkedik :mad::mad:

Miért regisztrál valaki idegen nyelvű játékba ha ilyen problémái vannak: van elég csoport meg szint a Hódítóban is, miért nem itt játszik ha csak magyarul képes/akar játszani?

Igaz:) Néha engem keresnek zöldben,hogy forditsak a Német hódban:) Bár hozzáteszem,hogy barátom és szivesen segitek neki:)

Ati 01-10-2008 09:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 150272)

Ennél már csak az zavaróbb, amikor jön értetlenkedni, hogy miért lett törölve az idegennyelvű verzióból... Hát mert megszegte a szabályokat... Ja hogy nem is tudja elolvasni, hogy mik a szabályok... Hát igen...

Valóban nem értem én sem, hogy ha valaki nem beszél egy adott nyelvet, akkor miért kell feltétlenül egy olyan nyelvű játékban játszania...

Goldy 01-10-2008 09:31

Ennél csak az rosszabb mikor ferdítő progival próbál komunikálni...:)

Pali papa 01-10-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 150288)
Ennél már csak az zavaróbb, amikor jön értetlenkedni, hogy miért lett törölve az idegennyelvű verzióból... Hát mert megszegte a szabályokat... Ja hogy nem is tudja elolvasni, hogy mik a szabályok... Hát igen...

Valóban nem értem én sem, hogy ha valaki nem beszél egy adott nyelvet, akkor miért kell feltétlenül egy olyan nyelvű játékban játszania...

Miért Ati ott sem szabad jksz-ezni?
:D:D:D

Ati 01-10-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 150346)
Miért Ati ott sem szabad jksz-ezni?
:D:D:D

Például nem lehet az anarchosta csoportban 500 országod. Meg egyéb eltérések, amik a regisztrációs szabályokban mind-mind le vannak írva ugye. :)

Fefe013 01-10-2008 14:57

Még a pontlistában kattintok rá az orira, de mire beírom a támadó sereget leszabizik, én még ilyet nem láttam:mad::mad:

All times are GMT +1. The time now is 00:54.