![]() |
jáj, jáj, jáj, jáj, jáj, :mad:
Na most kidühöngtem magam... |
Quote:
Gee:) Ennyiért vehetsz egy fél szintet,elég jó sorszámokkal:))) |
Quote:
Mondjuk nem lenne innentől kezdve 4/K, hannem 4/Gee lenne a neve.. ::D:D:D Na de a viccet félretéve, köszi a vígasztaló szavakat, csak az a gond, hogy tudom milyen szép sorszámokat lehet venni, meg milyen jó orikat, de nekem a saját legeslegelső sorszámom kéne... :(:( Azt pedig nem birtokolja senki, mert az orim törlődött az egyik azonosításnál, amikor nem tudtam azonosítani... :( |
Nem értem, miért nem képesek egyesek felfogni hogy a nem magyar Hódító-verziókban nem a magyar a "hivatalos nyelv"... mindig van valaki aki vitatkozik és értetlenkedik :mad::mad:
Miért regisztrál valaki idegen nyelvű játékba ha ilyen problémái vannak: van elég csoport meg szint a Hódítóban is, miért nem itt játszik ha csak magyarul képes/akar játszani? |
Quote:
Igaz:) Néha engem keresnek zöldben,hogy forditsak a Német hódban:) Bár hozzáteszem,hogy barátom és szivesen segitek neki:) |
Quote:
Valóban nem értem én sem, hogy ha valaki nem beszél egy adott nyelvet, akkor miért kell feltétlenül egy olyan nyelvű játékban játszania... |
Ennél csak az rosszabb mikor ferdítő progival próbál komunikálni...:)
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
Például nem lehet az anarchosta csoportban 500 országod. Meg egyéb eltérések, amik a regisztrációs szabályokban mind-mind le vannak írva ugye. :) |
Még a pontlistában kattintok rá az orira, de mire beírom a támadó sereget leszabizik, én még ilyet nem láttam:mad::mad:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:54. |