Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

chillin' 08-31-2010 17:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 262329)
Igazad van szaporítsuk még jobban azok számát akik nem tudnak játszani + kék szemesek :D ez az ez ám a cél :D
Én voltam olyan klánba ahol annó termelni kellett hogy tudjunk haladni voltam olyanban is ahol csak ütni kellett mert adták alám a lóvét/lovat stb. mindent
Magamból kiindulva hogy még egy olyan nyomi mint én is eltud boldogulni A-ban és feltud jutni a 9k hekis topba :)

Imádom mikor direkt félre értik a dolgokat...

kisboszi 09-01-2010 11:16

Én miért nem szeretem az 1A.:(

Elég rég figyelem, vajon hogy alakul ez a vita! Nem nagyon látom, hogy valami is mozdulna, vagy akarna mozdulni előbbre!
Megkérdeztetek már valakit, aki nem szereti az 1A, mi az oka? Én pontosan tudom, miért nem..... elsősorban kevés az időm, nem tudok napi 24 órát gép előtt lenni./ vagyis éjjel több, mint valószínű, nincs energiám hullákat ütni:p/.
Majdnem minden szinten van orim,nagyon élvezem ezt a játékot, de! 1A-ban egyszerűen nem játszhatom azt a játékstílust, amit szeretek! Maradna az elf faj,de azt meg nem szeretem. Körülöttem minden második ori elf! Vagyis marad a felfedezés!:( ....... de meddig?

Olvastam már itt olyan beírást " jelentkezz a klánomba, megmondom mi légy, és feljutsz a topba!" Na igen.... Akkor viszont hol marad az én játékom?......

Nem kell lehurrogni!

Ati 09-01-2010 11:27

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 262399)
Elég rég figyelem, vajon hogy alakul ez a vita! Nem nagyon látom, hogy valami is mozdulna, vagy akarna mozdulni előbbre!

Én úgy látom, hogy már majdnem a legvégén járunk a megbeszélésnek. Ugyanazt a témát olvassuk?

kisboszi 09-01-2010 11:28

Igen, de előbbre nem jutottatok!:)

Ati 09-01-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 262403)
Igen, de előbbre nem jutottatok!:)

:confused:

Egész pontosan milyen előrejutásra gondolsz?

kisboszi 09-01-2010 11:35

Mondjuk arra, hogy végre jussatok valamilyen eredményre, és ne csak körbe-körbe legyen "rágogatva" a téma!:)

Rob 09-01-2010 12:12

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 262399)
Olvastam már itt olyan beírást " jelentkezz a klánomba, megmondom mi légy, és feljutsz a topba!" Na igen.... Akkor viszont hol marad az én játékom?......

ez mindig így volt. ha van egy jó szervezett klán akkor nyilvánvaló, hogy nem akarják, hogy klánidegen fajok belerondítsanak az addig bevált stratégiájukba. keress olyan csapatot aki azt a fajt akarja amit te játszanál:)

Ati 09-01-2010 12:40

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 262408)
Mondjuk arra, hogy végre jussatok valamilyen eredményre, és ne csak körbe-körbe legyen "rágogatva" a téma!:)

Szerintem tényleg egészen más témát olvasunk... Abban a témában, amit én olvasok, már 99%-ban megvan minden beszélve, két darab szám hiányzik. Abban a témában, amitTe olvasol, hol tart a megbeszélés? Hátha abban a másikban vannak még jó ötletek. :)

Szesy 09-01-2010 12:59

Mikorra várható, döntés, könnyitések bevezetése?

Ati 09-01-2010 13:02

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 262414)
Mikorra várható, döntés, könnyitések bevezetése?

A hivatalos álláspontom nem változott:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261727)
Időbeli információkat sem ezzel, sem mással kapcsolatban nem tudok/akarok mondani.

All times are GMT +1. The time now is 10:01.