![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm, hogy sikerült megcsinálnom a programot, ami egy bármekkora [változók méretei szabnak határokat] labirintusból kitalál, akár van elágazás benne akár nincs, és igaz, még nem a legrövidebb utat adja vissza eredményül, de jó úton haladok felé.
(pont most jöttem rá, hogyan lehetne a legrövidebb utat megtalálni, bár nemhiszem ,hogy képes vagyok leprogramozni még...) |
Quote:
http://www.inf.u-szeged.hu/~cimreh/n8eload.pdf |
Quote:
|
Quote:
Ez alapján sem lesz még egyszerű leprogramoznod, de ne ess abba a hibába, hogy mindent te is akarsz kitalálni. Nem kell, lesz még mit kitalálnod bőven, de egy ilyen "alap algoritmust" illik ismerni. (Pont ezért nem ajánlottam fel, hogy odaadom a forrását java-ban:) ) |
Köszönöm szépen az iskolának hogy részt vehettünk én és osztálytársam a II. Göndöcs Benedek Országos Gasztronómiai Emlékversenyen való indulás lehetőségéért :)
És örülök hogy osztálytársammal párosban elhoztuk a Felszolgáló kategória I. helyezett aranyérmét! :) Köszönöm tanáraimnak a felkészítést! És nagy valószínűséggel ez a verseny egy örök emlék marad! Köszönöm! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: muti azt az érmet, ha nem titkos! :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:47. |