Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

vityu 09-05-2013 16:25

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 304989)
Meg aztan mintha te nem dobaltad volna szet a klant regebben.

Nem. Sohasem.

none 09-05-2013 17:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304986)
Persze, szétdobálás utáni összeállás közben... szerintem így még szánalmasabb egy szétdobálás, mert azt mutatja, hogy semmi más nem volt, csak egy menekülés, amit a hasznukra fordítanak. A legrosszabb, hogy van is rá lehetőség.

Hát az sem szebb, hogy minden ütésünkre jön a hiéna tőletek..:)

Sami 09-05-2013 17:34

Te csak hallgass.... Azon elgondolkodtatok, hogy vajon miért? Azért, mert ti is pont ezt csináltátok, amikor jöttünk fel. 5-6 sereggel jöttetek... :)
Ghosti, őszinte részvétem :(

none 09-05-2013 17:44

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 304993)
Te csak hallgass.... Azon elgondolkodtatok, hogy vajon miért? Azért, mert ti is pont ezt csináltátok, amikor jöttünk fel. 5-6 sereggel jöttetek... :)
Ghosti, őszinte részvétem :(

Már megint ez a mellébeszélés.. ha klántagra mentek ki és vissza kísér a többi tag, az szerintem még mindig nem hiéna..
Egyszer sem volt olyan hogy teljest/pontlistát figyeltük vagy tk-t tartottunk rajtatok, hogy mikor mentek ki:)(szerintem ez a hiéna, és ez rosszabb, mint a szétdobás..)

Sami 09-05-2013 18:15

Quote:

Originally Posted by none (Post 304994)
Már megint ez a mellébeszélés.. ha klántagra mentek ki és vissza kísér a többi tag, az szerintem még mindig nem hiéna..
Egyszer sem volt olyan hogy teljest/pontlistát figyeltük vagy tk-t tartottunk rajtatok, hogy mikor mentek ki:)(szerintem ez a hiéna, és ez rosszabb, mint a szétdobás..)

Nem tudom hol ülsz, de nagyon gyorsan fussál ki nyílt terepre, mert rád szakad a plafon :D

none 09-05-2013 18:18

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 304995)
Nem tudom hol ülsz, de nagyon gyorsan fussál ki nyílt terepre, mert rád szakad a plafon :D

Felesleges, mert ebben biztos vagyok 100%ig:)
nem mellesleg akkor volt össz kb 30 sereg ide oda, ti azóta vagy kétszer annyi hiénát küldtetek..:)

yogibear 09-05-2013 19:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304986)
Persze, szétdobálás utáni összeállás közben... szerintem így még szánalmasabb egy szétdobálás, mert azt mutatja, hogy semmi más nem volt, csak egy menekülés, amit a hasznukra fordítanak. A legrosszabb, hogy van is rá lehetőség.

Két dolgot jegyeznék meg!

1. Talán mégsem kéne szánalmasozni, mert a ti elfokozásotok az királyság ? mivel dicsőbb hiénázni meg elfokozni mint szétdobni egy klánT ?? de erről szó nem volt!

2. Ha figyeltél volna akkor tudnád hogy mikor a Huhuhu ráállt a szövire már előtte a fél klán Szk-n volt vagy lefordult!

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304991)
Nem. Sohasem.

és mikor a Gunnal nem bírtatok mi volt? tényleg nem akarom itt a Dragont cseszegetni mer tényleg helyt álltak, minden tiszteletem az övék ,sőt én nekik is szurkoltam, de hogy sohasem az így ebben a formában nem fedi a valóságot!!

Pool 09-05-2013 19:54

Srácok, adok egy jó tanácsot!
Már olyan 2 hónapja, hogy nem játszom A-ban, szétlöktem a klánt.
A hangulatom és a hódítóhoz való hozzáállásom pozitív irányba változott...
Javasolnám nektek is kipróbálásra...:)

vityu 09-05-2013 20:25

Quote:

Originally Posted by yogibear (Post 305001)
és mikor a Gunnal nem bírtatok mi volt? tényleg nem akarom itt a Dragont cseszegetni mer tényleg helyt álltak, minden tiszteletem az övék ,sőt én nekik is szurkoltam, de hogy sohasem az így ebben a formában nem fedi a valóságot!!

Nem sereg elől dobáltunk szét, hanem azért, mert nem maradt muníció a harcokhoz.

Hiénázni pedig csak olyat hiénázunk, aki velünk ugyanezt tette. Kérdezd csak meg az immortalt, hogy hányszor nem mentünk ki rájuk, miközben végignéztük az összes ütésüket. :)

vityu 09-05-2013 20:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 305004)
Nem sereg elől dobáltunk szét, hanem azért, mert nem maradt muníció a harcokhoz.

Hiénázni pedig csak olyat hiénázunk, aki velünk ugyanezt tette. Kérdezd csak meg az immortalt, hogy hányszor nem mentünk ki rájuk, miközben végignéztük az összes ütésüket. :)

Ja, az elfokozásról meg annyit, hogy ha néztél éplistát, akkor láthattad, hogy alig volt ház, és vagy a sereg megy el hazafelé, vagy belefokozunk. Ha a sereg megy el, akkor ugyanannak a pénznek még csak haszna sincs. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:44.