![]() |
Quote:
a drágakő bejött a népem több lett ugyhogy a Ht-nál maradt ki 1 kör |
Quote:
|
Quote:
( az arénás ügyet) de a párbajoshoz emlékeim szerint(ez nem tuti) nyitottam 1 témát is bár azt most nem leltem de itt fél szóval megemlítettem ugyhogy nem kitaláció: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=778 ennek a 4. hsz-e;) És hol van az megirva,hogy mit meddig lehet jelenteni?:D:D:D |
Quote:
Csak a teljesség kedvéért idézném a fórumszabályokat, amiket elfogadtál: "Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt." De ezzel nyilván tisztában vagy, hiszen kijelentetted, hogy elolvastad és elfogadtad. |
Quote:
mert jó lenne a 2006 8. 23.-ást is megirnia supportnak:D ha már írok:D |
Quote:
|
Quote:
de a az arénást azt meg is írom az is arénás ugyhogy gondolom azt s elehet megnézni:P |
Ha már mindent tisztázunk most a párbajt is rendezzük el:D
Vagy írjam meg a supportnak,hogy Ati állítása szerint 400vipből tudok 4órás párbajt csinálni és nekem ez nem jön össze??? írjam meg ezt?:D Lovarda orimmal volt arénára tudok vele menni ugyhogy volt már 5vip küldve az orzságra vip is volt elég most is van elég:P(400nál több ) |
Eddig bírtam, azt hiszem tovább nem vállalom, hogy fárassz. :)
|
Quote:
Javaítsd a párbajt a súgóba ennyit szeretnék:P vagy legyen ugy ahogy te mondtad:P |
Quote:
(Lényegében ezért jöttem vissza, szóltak, hogy beszó'tál.:D) Quote:
|
Quote:
Különben is, ki a kémed? :D Tuti Harcosokkal privizel! :D:D:D Quote:
Hát de akkor mi lesz a leghosszabb témával? :D Vagy indítsunk egy újat ebból a célból? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ezt már beígértem Ditkének:) |
Quote:
A kémem kiléte titkos, nem árulhatom el.;) De nem a Harcosok az, még csak az kéne....:p Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
Quote:
Quote:
Számolom Cassandra:D Valami kifogást minig találsz csak itt legyél közöttünk:p:p Ne is tagadd,hogy hiányod van:D ,mármint Harcosok topic hiányod:) |
Gondolom X-ben nem véletlenül lett most ára a nyersinek...:rolleyes:
|
Nem csípem én az ilyen dolgokat mostmár:D
tnagyon fogok menni a supporthoz délután:D mert ez így már kicsit fura nem ki kellene irni ha bomlik az mnt?:D |
Szépen vagyunk mondhatom:D
Keményne íroka supportnak de kiváncsi vagyok 1 ilyen hibát hogy tudnak javítani:) SEHOGY:P Az ilyenekre azért jó lenne figyelni emberek:P |
2007-09-05 03:41:42
[59 kör] Vae victis! (#406496) elfoglalt 81 hektárt Megesik, hogy a kigyó is elesi (#447971) országától. Andrew, hogy tehettél ilyet??? Nem hagytad magad hátbatámadni? Na ezért rögtön pirosat kapsz amint tudok neked adni:D:D:D |
Quote:
És szabad ilyet ide másolni:confused: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Tudod te,hogy hány körre ment ki Andrew?? Nem hinném ,hogy ennyire fontos volt ezt most bemásolni ide! Most akkor mindenki csak úgy másolgasson eseményeket vagy mi? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy Synk belépett Andrew orijába és ellenőrizte a seregeket?:eek::D |
Quote:
Vagy egyszerűen látja a pontlistában, hogy "közel vannak egymáshoz" MIért gondolom, hogy szégyen? Mert harcosok szöviben van, legalábbis ezt írta. Ha pedig abban van, és nem tudta védeni X (X>4, de legyen inkább 6) körről, akkor az biz csalódás a szememben :D |
Quote:
|
Quote:
|
Attila, feltételezem az sokkal kevésbé zavart volna, ha fordított eseményt másolok be, azaz Harcosok veri be Andrewt:)
Az a Harcosok, aki lemnt-zik előbb, aztán elkezdi provokálni a másikat, és még azt se veszi észre 24 kör alatt, hogy megszűnt az mnt-je. Ha Remyék ellen is ilyesmivel készül csalódni fog, nem olyannak ismerem őket, akik csak úgy az utcáról bármi jöttmenttel békét kötnének... |
Quote:
És csak a kétségek eloszlatása végett láttam a pontlistát. Számolásban nem vagyok egy őstehetség ugyan, de ennyi azért megy:) |
Quote:
Bár az első levelemre visszajött egy válasz egy címmel és a címre kattintva azt írja a leveled nem jutott el a supporthoz küldd el újra(nem szóról szóra ez de ez volt a lényege) Újra elküldtme másik email címmel;) |
Quote:
Te ritka peches ember vagy ám, tudod? Hogy ilyen csak veled történik meg...:) |
Quote:
Ha kapok választ És lehetséges akkor be fogom ide másolni azt:) Ha nem kapok akkor fogok nyitni 1 témát holnap délután amiben megkérem Atit nézze meg(utána meg mér ugye nem lesz látható az eseményeim között semmiképpen) Én tisztában vagyok azzal,hogy nem tud senki ezzel mit tenni:) De azért jó dolog ezt igy tisztán látni:) |
legalább kiderült az egyik harcosok ori neve :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:06. |