![]() |
Legyek, barna legyek ellepnek mindent Utcákat, tereket, az álmokat s a csendet. A ház falán felirat ég. "Ki vagy?" - kérdi a Nyúl A szürkéből tán ki sem látsz Csak én tudom, mégis te vagy az úr. Már láthatod, összeáll a kép A játék véget ér. Már láthatod vesztettünk megint S koldulunk az életért. A ház falán felirat ég. A tűzfalak vigyázzák rég. Az út vége jól látható S a gödör felett hullni kezd a hó. Összeáll a kép A játék véget ér. Az út vége jól látható S a gödör felett hullni kezd a hó. Összeáll a kép A játék véget ér. Az út vége jól látható S a gödör felett hullni kezd a hó. |
Within Temptation - Forgiven
|
|
Kegyetlen a srác....
[/color] |
|
|
Öhmm... nem mondom meg mi ez, saját felelősségre....:D
Annyit elárulok, régi nagy kedvenc és visszatérő darab.:D Bonanza Banzai - Macskadal Sose hallottam, most is véletlen találtam, még magam is meglepődtem.:D |
:) |
Hát igen... Ákos is elkezdte valahol, de a tánc, extra brutál, amit lejt a zenéhez :D |
Jézusom...:D
|
Keressük meg a lányt :)
|
Hát ilyenek...:) |
Egy biztos... :D:D |
|
Ez már kezd a régi szép időkre emlékeztetni...:) Már csak Bimmke hiányzik...:p
|
Girl in the Cafe :) |
|
"Döntened kell, mi a fontosabb, Megnyisd, vagy őrizd önmagad Csak félig él, aki nem szabad, A rabok szíve megszakad. ":) |
És búcsúzóul... mára...:)
|
én meg... :)
|
|
Ezt most talaltam - a zenekar erdekessege, hogy ot enekes es egy dobos alkotja, semmi gitar.
|
|
Quote:
|
|
duplázzunk
]
|
|
Ez a Van Canto egyszerűen zseniális... 1000 köszönet hogy megmutattátok :)
(Azóta a youtube-on ülök és őket hallgatom. Ajánlom mindenkinek pl. a Fear of the dark feldolgozásukat :eek:) |
Quote:
tényleg nagyon jók :D |
Ne legyen több megölt magzat,adjunk esélyt a fénynek, Had szülessen a földre le,had öltsön testet a lélek. Adjunk esélyt a fénynek,had öltsön testet a lélek. Adjunk esélyt a fénynek,legyen ez a tündérkert, Magyar szavaktól,magyar daltól hangos,és elne felejtsd, Ha elfogyunk akár a gyertya,sötétbe borul a világ, Te legyél nekem a láng a sötétben Magyarország! Megmaradni életet adni,belakni hegyet és völgyet, Legyen ez a Szent föld a fény temploma,mit is kívánnék többet, Adjunk esélyt a fénynek,had öltsön testet a lélek. Adjunk esélyt a fénynek,legyen ez a tündérkert, Magyar szavaktól,magyar daltól hangos,és elne felejtsd, Ha elfogyunk akár a gyertya,sötétbe borul a világ, Te legyél nekem a láng a sötétben Magyarország! Adjunk esélyt a fénynek,legyen ez a tündérkert, Magyar szavaktól,magyar daltól hangos,és elne felejtsd, Ha elfogyunk akár a gyertya,sötétbe borul a világ, Te legyél nekem a láng a sötétben Magyarország! Ha elfogyunk akár a gyertya,sötétbe borul a világ, Te legyél nekem a láng a sötétben Magyarország!!! |
Megáll az ész! Kowalsky meg a Vega helyből meg áll az ész, komolyan ez az egész, jobb lesz ha nézed, hogy hova lépsz nyugodtan mond, hogyha kell, ígérem nem mondom el mit gondolsz magadban, mi ez az egész hely nem is értem, miért hagy hidegen ez a marha idegen szerepjáték nekem nem mond semmit persze tudom jól a világ másról szól, mégis azt mondom, érezd magad mindig jól! mert olyan a holnap mint a ma tudod jól megalapozta a múltat olyan a kedved, amilyenre fested, na ez az! vibrál a tévé, lassan testőr kell, hogy ne húzd fel magadat, mert igen komolyat ver rád mint madár a ringben, néha nem hiszem el, nincs olyan híradó, ami felemel megint felborult, lezuhant, beleszorult, tüntetnek újra, s már megint lövik piszkosul mit akarsz mondani; hogy jó ez úgy, ahogy van, vagy lehet segít -ha baj van- majd mindenki mert olyan a holnap mint a ma tudod jól megalapozta a múltat olyan a kedved, amilyenre fested ref.: mindegy, ha tényleg a vége vár; nics tavasz, meg tél sem, hol a nyár? jöhet új jégkorszak meg minden szabad bent a szívem, elfér benne bármi más lehet hogy tényleg a vége vár; ég, olvad, és ellep, kiabál jöhet új jégkorszak meg minden de szabad vagy és igen, ezt te döntöd el, senki más! lehet, bolodnak néznek, hogyha nem adod fel, ahol másnak már vége, te ott kezd el ahol szakad a part, én veled leszek majd, csinálunk zajból csendet, és a csendben dalt nem is értem miért oly idegen ez a pénztől őrült jelen nekem mást jelent a jelem még akkor is, ha tudom jól a világ másról szól, mégis azt mondom, érezd magad rock 'n' roll! mert olyan a holnap mint a ma tudod jól megalapozta a múltat olyan a kedved, amilyenre fested ref.: mindegy, ha tényleg a vége vár; nics tavasz, meg tél sem, hol a nyár? jöhet új jégkorszak meg minden szabad bent a szívem, elfér benne bármi más lehet hogy tényleg a vége vár; ég, olvad, és ellep, kiabál jöhet új jégkorszak meg minden de szabad vagy és igen, ezt te döntöd el, senki más! (2x) |
|
Édes ifjúság, nosztalgia.
Blümchen - Boomerang :) |
Attila, azt hiszem egy új zenekart mutattál nekem, akit nagyon sokat fogok hallgatni. Köszi ; )
|
|
Magozott Cseresznye: A mi hazánk
Zöld hantokon egy koronából kettős kereszt nő, Ez mutatja hol a hazád, akár merről jössz. Baloldalán nyolcszor vágott mező látható, Négy nagy folyót jelképez, de csak három található! A mi hazánk, szép nagy Magyarország. Címerének tetejében arany koronánk, Melynek fénye egyre jobban halványodni kezd. Hazám, hazám; Magyarország nem találod a helyed, Egy Istened van te néked, Ő lesz majd veled, Ő bátorít mosolyogva, hogyha Öröm ér, Ő lesz veled, majd ha harcolsz a Szent Földekért. A mi hazánk szép, nagy Magyarország. Címerének tetejében arany koronánk, Melynek fénye egyre jobban halványodni kezd. A mi hazánk, szép nagy Magyarország. Címerének tetejében arany koronánk, Melynek fényét újra csak mi adhatjuk! Melynek fényét újra csak mi adhatjuk! |
Bánk Bán (opera) - Hazám, hazám
Mint száműzött, ki vándorol A sűrű éjen át, S vad förgetegben nem lelé Vezérlő csillagát, Az emberszív is úgy bolyong, Oly egyes-egyedül, Úgy tépi künn az orkán, Mint az önvád itt belül. Csak egy nagy érzés éltetett Sok gond és gyász alatt, Hogy szent hazám és hős nevem Szeplőtlen megmarad. Most mind a kettő orvosra vár, S míg itt töprenkedem, Hazám borítja szemfödél S elvész becsületem! Hazám, hazám, te mindenem! Tudom, hogy mindenem neked köszönhetem. Arany mezők, ezüst folyók, Hős vértől ázottak, könnytől áradók. Sajgó sebét felejti Bánk, Zokog, de szolgálja népe szent javát. Magyar hazám, te mindenem! Te érted bátran meghalok, Te Szent Magyar hazám! ... Magyar hazám, megáldalak! Szép érted élni, érted halni, Te hős magyar hazám! |
Jesus Christ superstar
|
Jay-Z feat. Mr. Hudson - Young Forever
|
|
All times are GMT +1. The time now is 06:25. |