![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem nap estig lehet vitatkozni ezen.
Én elfogadom, hogy a büntetést megkapta, és letelik. De ez azért nem igaz mert még egyszer ami nem él azt nem tudod büntetni. Mint egy szabadságon lévő országot büntetnénk. Egy szabi alatt a büntetés nem büntetés. Mint ahogy írták beszólok meg sem várom az ítéletet elmegyek szabira és visszajövök és a büntetés letelt? Hogy is van ez akkor? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szívem szerint ki se jelezném, hogy ki van kitiltva, de belátom, hogy szükséges ezt jelezni annak érdekében, hogy világos legyen, hogy ezt komolyan vesszük. |
Ezt így elfogadom érvnek, és jogos is!
Akkor ez is lehetne olyan, mint egy klán akció. Késéssel legyen közzétéve. |
Quote:
Quote:
a hangsúly még mindig a menekülésen van, ha kitiltott az ország, ha nem. szép lassan megszünteti a támadásokat Aban. |
atinak igaza van abban hogy a kitiltás ne jelentse azt, hogy valakit annyi ideig a szint aljáig vernek. A tegnapi 1 hullámos ütés meg ahogy azt csempe is írta a mi hibánk volt mert legalább 15 seregnek kellett volna menni (mondjuk iron szerencséjére épp nem voltam gépnél:)
ellenben az sem jó, hogy szk-n telik a kitiltás köre. Konklúzió: szabi alatt telhet a kitiltás körre. Így bünti a vétkes országnak mert kényszrszabadságra kell menni és pozitiv a körülötte lévő összes orinak hisz addig azzal az országgal nem kell számolnia ez egy jó megoldás lehetne |
Quote:
Nem értem mit akarsz ezzel...mit meséljek ezen? Ráfokoztam elfokoztátok, de jött mégis 62 heki, és mivel elfokozott Wolfi, ugy gondolta akkor megtámadja Huntert, aki benyalta volna ezért lebontottuk. Ha van támadási lehetőség kell lennie menekülési lehetőségnek is. Mi lenne ha csak ütni lehetne? Sztem szedjük ki az ijászt és az elitet a játékból és akkor mindenki örül :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |