Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

TheGame 07-22-2013 22:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 304519)
nocsak mik fognak itt még ma este kiderülni?? kíváncsian várom. bár sejtem mire gondolsz. a dragonnak is feltűnt :)

Egyelore nem akarok bele menni.
lassuk az Imorálosok ize pardon Imortalosok,hogyan szamolnak be !

TheGame 07-22-2013 22:28

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 304521)
Nincs orim A-ba jelenleg, itt láttam az ütést, gratuláltam.
Vagyis beszélj érthetően ha mondani szeretnél valamit... mert amennyire tudom Remy más klánba van, az a klán meg nem ütött.

(De ha jól sejtem te a 8 meg a 13 klánba vagy és savanyú a szőlő, ezért írtál azt, amit)

Persze savanyu a szolo de hosszu meg a jatek. :)

TheGame 07-22-2013 22:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 304525)
Mostmár engem is érdekelne, mit lehet nekünk köszönni. Én azt hittem egy Immortalos köszöni a nemrég kialakult szürkeséget, és az ezzel járó hiénamentességet...

Tudjatok ti nem kell nekunk magyarazkodni !

Remedy 07-22-2013 22:31

Quote:

Originally Posted by TheGame (Post 304528)
Tudjatok ti nem kell nekunk magyarazkodni !

Igenis értettem! Akkor tudjuk! :)

Wolfi 07-22-2013 22:53

[quote=none;304515]2013-07-22 17:00:45 IMMORTAL (#3543) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 20427 hektár földet.

Innen is nagy gratula az Immortalnak

Merengő 07-23-2013 04:08

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 304523)
Nagy gratula a Dragonnak!

Szemfülesek voltak,és kihasználták a lehetőséget!

Igazából az nem tisztázott nálunk,egy olyan aki alszik napközben,mert éjszaka melózott,hogy lép be az orijába alvás közben!

Lehet hogy holtkóros :) vagy valami ilyesmi gondolunk!

Végülis már nem számit!

Szép volt Dragon!!! :)

akkor mond meg szépen melyik szövid lépett be?? mert mi tudjuk.. én biztosan kitenném a klánból ha kiderülne, hogy össze vissza megadogatja a belépőkódját minden jöttmentnek.. és ha megint belép " valaki helyette " !?

rocchess 07-23-2013 06:25

City of the Damned lépet be a játékba 13:34 kor. ő a vezér! :)

Sami 07-23-2013 07:50

Nincs több kérdésem. :D

vityu 07-23-2013 12:31

Grat a földért immortáléknak. Szép adag. Ezt is végignéztük, számolgattam, hogy csak nem lesz nagyobb, mint a miénk. :)

GenXter 07-24-2013 16:23

Lássuk csak mi is történt....
Történt egyszer, hogy 3 fiatal harcos lépett fel A-ba. Klánozgattak, szépen haladtak felfele. Beléptek a Fekete lovakhoz és jött a meglepetés : bontották az mnt-t , semmi pm vagy valami.. Ráhagytuk.
Ahogy mentek felfele, levertek a társamról 2-2,5k hekit , pár napra rá jött a levél Zolitól , hogy kössük meg újra az mnt-t
Jót nevettünk rajta és megbeszéltük , hogy ez már soha nem fog megtörténni
Néhány hónappal később újra jött egy klán mnt kísérlet tőlük ,ami megint csak el lett utasitva
Eljött az idő , hogy lőtávolba értünk hozzájuk, felmértük őket és lám, óriás LUFI orik :D Ami nem is lenne gáz , ha nem lennének elérhetőek,egyénileg és klánban is
Az első ráálláskor sajnos nem tudtunk minden lovat elérni ,ezért a "sovány sereg" ment,bízva hogy nincsenek,semmi bontás vagy szembesereg nem jött
Hát voltak és felvettek minden védésre készitett ijjunkat ezáltal feltöltöttek ujra pénzzel
Körváltáskor látván a piros jelentést , Norbi hívott és mondta hogy próbáljuk meg mégegyszer , hátha..
Ismét ráálltunk(a 2 ráállás 1milla egység volt) de most már megvolt a tervezett ló mennyiség
Néztük a piacot ,nem vettek semmi lovat ,ezért már csak a bontáskor bukhattuk el a nagy földet
Bontás és szembesereg megint nem volt részükről ,a támadósereg meg már akkora volt hogy nem védhették még ha vannak is
TheGame avagy Goldi :
Még nem tudom mi köze lehet Remi/éknek az ütéshez, de ha már írsz valamit , akkor merd is megírni , hogy mi közük lehetett
Mi csak revansot vettünk a szép húzásodon és igen , hosszú még a játék és lesz időd még tanulni
Körülbelül ennyi történt,nem megyek bele nagyon a részletekbe
Persze megint köszönöm mindenki aktivitását, türelmét és segítőkészségét

All times are GMT +1. The time now is 04:42.