Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Sami 07-22-2013 14:37

Igazából nem is azt mondták, hogy közülük senki nem jött vissza, hanem nem "értik", hogy ki. Én sem értem, hogy ki, csak szimplán tudom. :)

vityu 07-22-2013 14:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 304499)
Te ugye az _országot_ tudod. Ha ők pedig azt mondják, hogy egy _ember_ sem lépett be az országába, na az az érdekes.

Egyébként ennek nagyon egyszerűen utána lehet nézni. Csak belépési adatokat kell kérni Atitól pár körrel a támadás előttről (min 3, mert akkor már bent volt). De ezt a szövetségnek kell kezdeményeznie szerintem. Igazából szerintem nem történt semmi rejtélyes. Bakizott az egyik tag, visszajött és vagy nem ment vissza, vagy elfelejtette, vagy bármi, most meg nem vallaná be, hogy miatta buktak 7,3k-t.

Pool 07-22-2013 15:49

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 304500)
neked ez volt az indokod? ne nevettettesd ki magad az egész klánod mnt mögé bújt.. én is gratulálnék a dragonnak illetve wolfinak a szemfülességért ha jól olvastam vissza ő szúrta ki az elcseszett szabadságot. én sajnos pár napig nem tudtam géphez kerülni, az érdem a tiétek srácok :)

Nem mondtam, hogy nem volt mnt a nagyobb klánok közül jó párral, de becsületemre legyen mondva, több, mint felét nem én kezdeményeztem. Viszont annyir alvó ország van már, hogy bármikor ki lehet(ne) rakni a legnagyobb klánt is, így az egyik okom valóban ez volt...

Remedy 07-22-2013 16:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 304504)
Egyébként ennek nagyon egyszerűen utána lehet nézni. Csak belépési adatokat kell kérni Atitól pár körrel a támadás előttről (min 3, mert akkor már bent volt). De ezt a szövetségnek kell kezdeményeznie szerintem. Igazából szerintem nem történt semmi rejtélyes. Bakizott az egyik tag, visszajött és vagy nem ment vissza, vagy elfelejtette, vagy bármi, most meg nem vallaná be, hogy miatta buktak 7,3k-t.

Tényleg ennyire nem érted, amit írok? Sajnálom.

Segítek logikailag: "A klánunkból senki nem lépett be".

1. Valaki hazudik
2. Valaki(bárki) belépett valakinek a kódjával. (Ez technikailag talán még csak nem is csalás, hiszen mindenki maga felel a belépőkódjáért)

(Nem is értem az Atis dolog hogy jön ide...)

vityu 07-22-2013 16:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 304506)
Tényleg ennyire nem érted, amit írok? Sajnálom.

Segítek logikailag: "A klánunkból senki nem lépett be".

1. Valaki hazudik
2. Valaki(bárki) belépett valakinek a kódjával. (Ez technikailag talán még csak nem is csalás, hiszen mindenki maga felel a belépőkódjáért)

(Nem is értem az Atis dolog hogy jön ide...)

Hát jó...

1.
Quote:

Originally Posted by vityu
Bakizott az egyik tag, visszajött és vagy nem ment vissza, vagy elfelejtette, vagy bármi, most meg nem vallaná be, hogy miatta buktak 7,3k-t.

2.
Quote:

Originally Posted by vityu
ennek nagyon egyszerűen utána lehet nézni. Csak belépési adatokat kell kérni Atitól pár körrel a támadás előttről

Sajnálom, hogy nem érted, amit írok...

Remedy 07-22-2013 17:03

Vityu, abban senki nem kételkedik, hogy valaki belépett egy országba, tényleg nem értelek.

Mondjuk egyszer már megfogadtam, hogy nem magyarázok neked, mert felesleges, és megint bebizonyosodott. :P

vityu 07-22-2013 17:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 304509)
Vityu, abban senki nem kételkedik, hogy valaki belépett egy országba, tényleg nem értelek.

Mondjuk egyszer már megfogadtam, hogy nem magyarázok neked, mert felesleges, és megint bebizonyosodott. :P

A belépési adatok járnak egyfajta plusz információval, különben nem lehetne szűrni a jksz-t. Elég beszédes lehet egy ilyen adat, persze kizárni nem lehet vele semmit, de pl, ha azonos ip-címről lépett be vele valaki, mint eddig, akkor kétséget kizárhatóan valaki hazudott.

Attól, hogy más a gondolkodásmódunk, attól még nem vagyok kretén, örülnék, ha befejeznéd a folyamatos fikázásomat, mert kezd rohadtul unalmas lenni. Sajnálom, ha neked máshogy nem megy a társalgás. Úton útfélen reagálsz mindenre, amit én írok be, és mindig megpróbálsz hülyének beállítani. Fejezd be.

Remedy 07-22-2013 17:59

Isten ments. Megteszed egyedül is.

Ati 07-22-2013 18:06

Ez mire jó?

vityu 07-22-2013 18:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 304512)
Ez mire jó?

Erre áll fel neki, mást tényleg nem tudok már elképzelni.

All times are GMT +1. The time now is 22:04.