![]() |
26 yard már elég sok pénz!
elitekben és védő -támadókban volt a vásár? |
Quote:
Quote:
|
Én azt sem értem, hogy jön egy utalás egy klántámadáshoz, pláne, ha előtte történik. Azt megérteném, hogy gyanús lenne, ha a klántámadás közben töltődne fel "véletlen" egy klán kp állománya. Mondjuk a többi homályos részt sem értem, de kb mindegy is.
|
Engem azért érdekelne,hogy mi hogy történt!
A későbbiekben még hasznát is vehetném! :) |
Na, én elmesélem a Pékek oldaláról mi történt.
Kisakkoztuk, hogy rá tudnánk állni a Dragonra 2 ori kiesésével. Az egyik orit szk-ra tettük a másik lebontott a 2 körhöz, majd a beütés előtt lefordult, így biztos volt az, hogy lentről ütjük őket. Abba bele se mertünk gondolni, hogy mi van ha ők is leujráztatnak valakit. Gondolkodtunk, 2 sereg menjen-e vagy csak 1. Tudtuk, a múltkori esetből meríthetnek ötletet, és gondolhatják ismét 2 sereg fog menni, amit le is védhetnek. az utolsó pillanatig a taktika a már bevált múltkori 2 sereg volt, mivel nem védekező mentalitással játszanak. A biztonság kedvéért átépítettünk 2 orit betonra, ha kell védjünk. (Bár elkönyveltük, ha 2 sereg kimegy tőlünk akkor ők be fognak ütni.) Beállítottam a 2 sereget és az utolsó fél percben össz 16 távol volt nézve :D Mikor megláttuk, hogy idő előtt kijöttek, azonnal átállítottam a seregküldést és az 1 sereg mellett döntöttem, mert féltem maradt elég helyük, hogy levédjék a 2 sereget. Miután csak 1 sereg ment így maradt hely védenünk az Ő seregüket. Igazából a mi részünkről ez történt. Belegondoltam, ha kivárnak a seregküldéssel az utolsó momentumig akkor most mi 2 sereggel bebukunk, ők pedig sanszos, hogy beütnek minket. A mi oldalunk történése...:) |
Megjegyzésként leírom, hogy hallottam már olyan verziót is, hogy nekünk lett utalva előtte pár nappal a piacon. Mérget vehet akárki arra, hogy ha volt utalás (én nem láttam) akkor az nem minket támogatott, bár gondolom lesz aki azt gondolja egy szavam se igaz. Őt sajnálom, és annak megnyugvást kívánok. Ne idegeskedjen ezen, mert nem érdemes. :)
|
2478 ***Furiánok***
hova lett a klán? |
Quote:
|
2013-07-05 12:00:54 ***Furiánok*** (#2478) feloszlott.
Mi történt pool? |
Quote:
Szándékosan történt a kilépésem... |
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |