![]() |
Quote:
|
Quote:
"lehet belőle 1 vagy 2 órásat!" (Fényképet kérnék az eredményről! :D:D:D) |
miért ez a legfelkapottabb topic? :)
|
Quote:
És sok az irigyese:D:D |
Quote:
|
Quote:
Csak még nem jöttem rá.:o |
Quote:
|
Quote:
Na csak túléltem de a fejem majdnem betört:D DE ezzel elismerted ténleg nem lehet 4órásat 400vipből:P De inkább javítsd a dolgot és lehessen:D |
Quote:
|
a Harcosok topicot ignorálni? nemá :D
|
Quote:
|
Quote:
Ez úgy szokott lenni,hogy egy elmegy és jön helyette kettő szóval baj nem lesz az tuti:D |
Quote:
Quote:
Messze van még karácsony. |
Szekeres Csaba(Szecsa)ha már ugyis ide tévedtél
1.Szerinted lehet 4órás párbajt 400vipből? Igen/Nem 2.Szerinted én írtam azt,hogy X-ben 600hekin vagyok? Igen/Nem 3.Szerinted én adtam ki Kigyó orimról olyan infot amiből erre lehet következtetni? Igen/Nem 4.Szerinted az az 1 vip jár nekem?:P Igen/Nem 5.Szerinted pontos választ tudtál adni minden kérdésre? Igen/Nem 6.Szerinted van-e olyan kérdés amire még szükség lenne? Igen/Nem Ezt utolga írtam be: 7.Szerinted én írtam olyat,hogy szeptember 3.-án 1200on leszek? Igen/Nem (ezt amugy írtam;) 8.Szerinted én írtam olyat,hogy ott is maradok? Igen/Nem 9.Szerinted jó lenne ha 2010-ben is válaszolna rá valaki?:P Igen/Nem 10.Szerinted jó lenne a pasz válasz bevezetése is a szavazásba? Igen/Nem(/pasz) Ezeket a kérdéseket bármikor bárki megválaszolhatja:P Kiváncis vagyok mindenki véleményére |
Más is megválaszolhatja a kérdéseket;)
|
Kijaza Szecsa?
|
Még ezt azé' megmutatom, így néz ki, ha nem látszik.:p
(Megjegyzem, ha nagyon akarok így is tudok ide írni, csak nem mindig ezt látom.:p) http://img228.imageshack.us/img228/5...ed22xr6.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
Remélem jó válaszokat löktem:D |
Quote:
Azért nem semmi betöltési ideje van ennek az oldalnak. 2 perc alatt be is jött a kép. :D |
Quote:
No mind1 megértelek:) |
Quote:
a 6. kérdésnél ugylátom neked szükséges lett volna a pasz:P a 7-esre is király választ adtál:D |
Quote:
|
Quote:
Lehet a 7-est elnéztem most így utólag átgondolva:o |
Quote:
ugyis bejelölted ,hogy nem biztos,hogy pontosak a válaszaid:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a párbaj+az 1 vippem:D az 1vip az annyira fontos hát az rettentően:D |
Quote:
|
Quote:
az arénán:) ennyi amugy:D |
Quote:
|
Quote:
elötte 24körig lök mindent aztán 1körben kimarad... és 1kör múlva semmi állítgatás után újra helyesen müködik:P:P:P |
Quote:
|
Én megyek ebédelni addig jók legyetek;)
|
Quote:
a drágakő eladásához nem kell se fegyver se semmi:P raktáram is müködött is... be is volt állítva és fegyver is volt mert kör közepén én belöktem manuálisan:P |
A párbajt is megnézhetnéd ha már itt járunk:D
Vagy legyen a súgóval valami vagy legyen normális a szervezés díja:P |
Na most jut eszembe
Tavaly volt szeptember körül:D cisnáltam 1 párbajt 1órával késöbb kezdödött 2órás párbajt akartam de 1óráig tartott csak:P és ha jól tudom a párbaj biztosításért a hód levesz 30%ot nekem az nem volt nomrális párbaj:Pazért kárnak vett le:D Attila(: is emléxek rá szerintme ő is ott volt;) De a külsön is írtam valmelyik topikba;) Mostmár ha ennyire benne vagyunke lmondom minden bajom:D |
Quote:
|
Quote:
Figyelj Ati ezek a dolgok így voltak:P És most leellenőriztem azóta is 1-en van:) na ha jól emléxem akkor: Szeptember 2.-án a 7ora 55kor töténő dolgokat mindet kihagyta a Ht (arénán volt mind ez) Lovarda:) 376419 orimmal nem olyan nagy dolgok de hát akkor is:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |