![]() |
Silverstein - My Heroine
|
|
|
Bonanza Banzai - Monumentum
Monumentum Bonanza Banzai Halott testek fölé Mint forró remegés Úgy épült fel ez a rend Egy szobor-gondolat A megkövült harag Egy testet öltött érzés, ami szent Egy évszám Egy jelkép Egy tárggyá vált Emlék Egy Monumentum Halott érvek fölött Az égi ítélkezés Oly régóta nem vitázik már Így hiába cselvetés Vagy összeesküvés A pillanatnak emlékműve áll Egy évszám Egy jelkép Egy tárggyá vált Emlék Egy Monumentum |
Erkélyjelenet -- 56 csepp vér
|
Kárpátia - Neveket Akarok Hallani
|
FankaDeli - Fekete Leves (Reck változat)
Ha azt hiszed ismersz, hát elárulom, Nekem több ujjam van, mint barátom. |
Junkies - Félbetépve
Junkies-Félbetépve
2001-es SX7 album, vivás felvétel. |
|
Kárpátia: Esküszünk mi székelyek
Szép Erdélyország nagy hegyei alján nyílik sok apró kis tarka virág. Sok vitéz székely hősies harcán buzdul a nép, s a rögre vigyáz. Őrt áll a végen, pallos kezében, a másikkal rendre dönti a kalászt. Egész szívével, egész lelkével védi az édes, szép Magyar Hazát. Érted élünk csodaszép Országunk, és ha kell érted halunk. Vész, ha fenyegetne, mind ott állunk, mind, akik még csak vagyunk. És ha ellenséges léptek járnák drága, szentelt testedet, Száz halállal vívunk meg te érted, esküszünk, mi székelyek! Szép Erdélyország nagy hegyei alján elhervadt mind az apró kis virág. Sok vitéz székely hősies harcán nincs, aki buzdul, nincs, ki vigyáz. És ím csak egyszer, sírhantok szélén százezer székely, öreg baka áll. Százezer kürtből fújja könyörögve, minden magyarnak a hívó imát. Érted élünk csodaszép Országunk, és ha kell érted halunk. Vész, ha fenyegetne, mind ott állunk, mind, akik még csak vagyunk. És ha ellenséges léptek járnák drága, szentelt testedet, Száz halállal vívunk meg te érted, esküszünk, mi székelyek! Érted élünk csodaszép Országunk, és ha kell érted halunk. Vész, ha fenyegetne, mind ott állunk, mind, akik még csak vagyunk. És ha ellenséges léptek járnák drága, szentelt testedet, Száz halállal vívunk meg te érted, esküszünk, mi székelyek! |
Fel kel a nap a hegyek fölött, a sötétség véget ér harang szól majd a völgyekben és mindenki visszatér Fel kel a nap a hegyek fölött, a sötétség véget ér harang szól majd a völgyekben és minden visszatér |
Omega: Egy új nap a teremtésben
Jöjj el fényteli nap És fordítsd ki az árnyékból az arcunk Így köszönts ránk Reményed él, ragyogó fény Mert attól még, hogy holnap meg kell halnunk Ma ajándék A föld és ég |
|
|
|
Quote:
|
Nézd, pont a seggemig érsz! Gyerünk, most nyitsd ki szép nagyra a szádat! Kóstolj bele, torkig tele, még ez is sokkal többet ér nálad!:p |
|
Ugye játszottál már a gondolattal, hogy egyszer majd mellettem ér a hajnal?...:rolleyes::rolleyes: |
|
Monro szerintem akkor is sokkal jobb mint pl. a Shakira :D és ezen a videón nagyon is jól néz ki :D:D:D |
Egy kis nosztalgia
|
|
Ez egy kicsit régi szám :)
|
Kárpátia - Civitas Fortissima
Tudjátok meg emberek, hogy a jövőtök felől, Ti magatok, nem pedig mások döntenek. S, hogy volt egy város, ki kezébe vette sorsát Fegyverek ordító hangján szólt az igazság. Nem hajtott fejet a nagyhatalmak előtt, Saját földjéért vitézül küzdött, Hogy mi lehetett volna, ha követőkre talál! És minden város bátran sarkára áll! Hát csak szolgáljon példaként, hirdessük tettüket! Hegyeket mozdít el a hazaszeretet. Letűnt idők beszédes tanúja, Civitas fortissima. Volt egy szép ország, Ahogy apáink álmodták, De most idegen csizmák Súlyos léptei földünk tapossák. A halál amerre kaszál, Fogy a nép, szűkül a határ, És a reggeli napfény más országok Karmai közt talál. Megtör vagy ellenáll, Csak bíztató jelre vár, S az Ipoly partján egy város népe Bátran harcba száll. Szemükben elszántság, Céljuk a szabadság, És a padlásokról előkerülnek, Az elrejtett puskák, Civil, vasutas, katona, Maroknyi lelkes hada, Bátran küzdött, s vérrel írta, Civitas fortissima. |
|
|
Piramis - Szabadnak születtem
1. Mikor tiszta fénnyel ébred fel a Nap, Szelíd szél hozza az első hangokat, Újra élednek a vágyak a szívemben, Útnak indulok, és érzem, hogy Szabadnak születtem. 2. Ahogy nézem a színek változó sorát, Ahogy magamba szívom a tájak illatát, Minden dallá változik most körülöttem, Engedj énekelnem, s érzem, hogy Szabadnak születtem. 3. Fényes szerencse csillag, Vezess minden úton, Hol céljaim egyszer meg láthatom. Fényes szerencse csillag, Ahol tüzed ragyog, Ott otthon vagyok, s szabad vagyok. |
|
|
|
Zorán & Presser - Valaki mondja meg
"Valaki mondja meg milyen az élet Valaki mondja meg miért ilyen Valaki mondja meg miért szép az élet Valaki mondja meg miért nem Valaki mondja meg miért jó az ember Valaki mondja meg miért nem Valaki mondja meg miért lesz gonosszá Valaki mondja meg miért nem Valaki mondja meg kinek kell hinnem Valaki mondja meg kinek nem Valaki mondja meg ki hova érhet Milyen az íze az élet vizének Valaki mondja meg a hosszú évek Miért tűnnek úgy mint egy pillanat Valaki mondja meg mi az hogy elmúlt Valaki mondja meg hol maradt Valaki mondja meg hogyan kell élni Apám azt mondta, ne bánts mást Valaki látta hogy bántottalak már Valaki látta hogy bántottál Valaki mondja meg miért vagyunk itt Anyám azt mondta hogy boldog légy De anyám azt nem mondta miért nem e földön Anyám nem mondta mondd, mondd, miért " |
Deathstars - Blitzkrieg
|
Slipknot - Vermillion
|
Slipknot - People equal Shit
Az előzőnél eggyel (na jó kettővel is :p) durvább Slipknot szám :)
Élő felvétel Londonból, People = Shit |
Ákos - Örvény
|
Kárpátia :Hallom az idők szavát
|
|
|
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
:o:o |
All times are GMT +1. The time now is 21:25. |