![]() |
Quote:
Na, ezt kiemelem. Szerintem te az életbe nem találkoztál a topklán egyik tagjával sem, és nem hiszem, hogy olyan rettenetes nagy befolyással lennének a játékodra. Ezzel szemben ha azt a baromi vagyont amivel rendelkeznek arra használnák fel, hogy fordulgatnak, és új orikat hoznak fel, akkor meg az lenne a sírás oka, hogy mert bezzeg ők simán megtehetik, hogy legázolják újra meg újra az egész csoportot. Hidd el, jobb neked amíg ők fenn ülnek, és hagynak téged meg a többieket "békésen" játszani... |
Quote:
Félek igazad van :D De már tényleg hagyjuk, már elmondtam amit gondoltam, rossz ötlet volt. Ennyi ... További jó javaslatkidolgozásokat inkább konkrét elf javaslatokra! |
Nekem a felvetett megoldások közül továbbra is az 5-ös pont tetszik. Kiegészítve azzal, hogy a felfedés meg a térkapu nyitás ne igényeljen többlet készülit a varistól.
Egy 50% hatásfokú ártó tolizással kiegyeznék. |
Quote:
De engem miért bántanak érte? :confused: :( No mindegy. Igaz, én 60%-ot mondtam nem 50-et. De az vicc, hogy szerencsétlen elf nyit 4 TK-t és eltünik a készültsége... :eek: |
Quote:
|
Quote:
Hanem egyáltalán azért, mert az elfek mellé álltam, és ki mertem nyitni a szám, hgoy kicsit durva a malus... Rögtön kaptam a Pm-eket az arcomba, hogy "Mivanmi? Annyira burtálerős isten faj így is mit sírsz..." Stb.. Ártó toli akció + készültséget utólagos engedelmetekkel, elvetem. Most már hasonlít a kettő vélemény? . |
Quote:
Megjegyzem, én elejétől kezdve ezt mondom:) Elsősorban azért tetszik, mert könnyen átlátható, nem kavarodik bele még egy kezdő se. hogy most akkor van malus vagy nincs malus... 50%-al meg együtt lehet élni, ráadásul ha simán csak lopkod ahogy egy normális elf tolis teszi, gyakorlatilag nem is fog érezni belőle semmit. |
hát nem tudom.
nekem jobban tetszene ha erősebben fáradnának a tolik (értelmes mennyiséggel), vagy ha a toli támadóerő csökkenne. Ha a támadó hatásfok változik ilyen drasztikusat akkor kiszolgáltatottá válik az ori. A tornyos megoldás mellett szól szintén a kiszámíthatóság, de a játszhatóságát tekintve a 8-as lenne a legjobb. |
Nofene,normál hangnemben is tudunk mi társalogni ... szerintem itt lenne az ideje annak,hogy valaki nyisson egy 'elf faji sajátosságainak finomítása' nevű topicot a megbeszélésekbe ...újból ..
Szerintem egész szép érvek és javaslatok gyűltek össze :) |
Nem hiszem hogy kapkodni kéne ezzel a topicnyitással Matador! Ez sem hiszem hogy segít lobbiznunk Atinál az elfért. Megvagyunk mi itt is nem?
|
All times are GMT +1. The time now is 22:27. |