Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 303982)
Aki megkeresett zöldben, és arra érdemesnek tartottam, elmondtam neki.
(Őket őszintén érdekelte, és nem csak sarat akartak dobálni)
Leírtam a belsőn is: Azért nem mondom el, mert a legtöbb reakció nem az lenne, hogy "bocs a vádaskodásért" hanem az, hogy "persze, úgyis csak magyarázkodsz". Ennek meg semmi értelme.
Ellenben megkérdezhetitek a 100 többi embert, akivel hasonló történt, hogy miért rakták át/vissza, az egyik között tuti ott lesz a megoldás... :P
|
Mivel nem vagy hajlandó válaszolni én elkönyveltem, hogy itt valami nem volt kerek, bár ettől neked nem lesz rosszabb, nekem sem jobb.. nem vádaskodtam, csak kérdeztem.. főleg, mert a másik ori ott maradt, ha jól látom.. ami fura nekem, hogy te nem csináltál semmi rosszat, csak ő.. alapból olyasmire tippeltem, hogy azonos ip-ről volt akció, pl mobilnet vagy valami hasonló miatt, de akkor a másik ori is vissza került volna.. plusz ezt miért ne lehetne leírni? nem kell mellébeszélni, így maradjunk abban, hogy vmi csak volt itt..:)
Aki arra érdemes, vagy aki elhiszi kérdések nélkül?
Több okból is jó lett volna, ha válaszolsz, a kérdésre.. egyik, hogy mással is megtörténhet, és ha kicsit is érdekel a hódító és nem csak a saját érdeked a játékban(bár ebben nem vagyok biztos:D), akkor leírod, így mások nem értetlenül néznek, majd hagyják abba a játékot, ha velük történik.. régen ez az 1-2 ember még belefért alkalomadtán, mostanában már meglátszik..:)
Nekem spec fele annyira sem lennél gyanús, ha leírod mi történt..
Néhány ok amiért érdekes nekem a dolog: miért nem lehet leírni mi történt? miért került mindkét ori hirtelen szabira miután átrakták őket? miért csak te jöttél vissza? az is fura, hogy kb annyi hekin volt az ori, mint a bben lévő orid..:)
|