![]() |
A másik Morti üzenetéhez vonatkozik, amit írt, hogy "Ezek szerint a szabályok nem mindenkire vonatkoznak"
Erre egy példa, aztán én hagyom, is mert igazából mindent ki lehet magyarázni... Volt A-ban 2 ori. Egyik leadta a földet a másiknak, aztán belépett a klánba és együtt hepajkodtak tovább. Szinte minden hónapban látni ilyet. Szemet is szúrt, ezért irtam a földleadásos bejelentő lapon. Nagy sikere volt, Ati nem igen foglalkozott a dologgal, úgy gondolta ez így jó ahogy van, jól csinálták. Lehet még tapsolt is nekik. Kérdés minek akkor az efajta bejelentő oldal, ha ezek bejelentése után se történik semmi? Zavart, mostmár nem érdekel, de tudom több ilyen esetet felesleges bejelenteni, ugysem fog semmi sem történni. Azóta az egyik ori baráti ország a másik pedig az egyik ellenklánban éldegél tovább. :) Szokd, vagy törölj, lehetne ez is a jelmondat. :( |
Quote:
|
Quote:
Ez esetben nem ez volt a lényeg amit kiragadtál..., amúgy akkor lehet ti sem jól vállogatjátok meg, mert az aki leadta a földet pont nálatok van, de nem akartam szűkíteni a kört, de ide vágott, ha már kitértél erre... |
Quote:
|
2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 480 hektár földet.
2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 446 hektár földet. 2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 415 hektár földet. 2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 354 hektár földet. 2013-06-12 04:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 288 hektár földet. 2013-06-11 03:00:43 Overdose (#4441) támadást indított SOAD (#4465) ellen, de a csatát elvesztette. 2013-06-11 03:00:43 Dragon attack (#4473) támadást indított Overdose (#4441) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1367 hektár földet. Nem tudom, hogy gratuláljak, vagy gyanakodjak, így inkább egyiket sem teszem. Mindkét esemény elég furcsa. |
Quote:
[OFF]Milyen rég írtam ide és milyen rég izgultam már egy csata miatt : [/OFF] |
Quote:
Az első esetben egy általános egy időben támadás történt, a másodikban pedig az ellenfél meglátva Zolit 2 körön, kirakta a mellette lévő 50k-s országot, és elment szabadságra valamilyen érthetetlen okokból. Én teljes mértékben megértem az 5 sereget egy ilyen esetben. |
Quote:
Sajnos ehhez, hogy megszünjön mindenki kellene. Én hiéba mondom a klánomnak. Ok rendben nincs hiénázás, ha meg más behiénázik és rossz szájízzel mondom a klánban, hogy mi legalább nem tettük. Újabb szép ütés, és ismét lehiénáznak. Ez időben szép visszaesés, mert persze hiéna mindig több jön mint normál sereg. Aztán, felmerül a kérdés, megéri, tiltani a hiénát? Sajnos hiába nem hiénázik az egyik ha a másik duplán...:( Ezzel együtt kell élni. |
Quote:
Mi végignéztük a történést, és fogtuk a fejünk, hogy a Dragon már ismét szerencsés lesz. Ha mi lettünk volna fordított helyzetben biztos, hogy szívunk... Igaz, csak jó klánoknak van szerencséje, de hogy ilyen meseszerű legyen? Az akciót láttán mi nem kerestük a csalás okait, szimplán röhögtük, hogy ilyen a világon nincs. :)) Igaz megfordult a fejünkben, hogy ha majd visszatér szabiról, akkor melyik klánban folytatja a továbbiakat, de biztosak vagyunk benne, hogy az nem a Dragon lesz, vagy, mégis? Vannak ilyen szerencsétlenek, akiket egyénibe beütnek, aztán a 2 körös klánnál ugy megijed hogy megvárja minden sereg rajta legyen és utána békésen szabizik. Ha nem 8 szemes ori lenne, talán meg is érteném. :) Nah de véletlenek mindig vannak... |
Quote:
Remy, én nem akarlak bántani, de tudod, mindig a saját kerteddel foglalkozz mielőtt a szomszédét kritizálod. A te kerted most bizony igen gazos, láttuk, és minket sem érdekel már, de elkönyveltük megtörtént dolognak azt ami veled történt. |
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |